s/s -11 hos Mildh press!

20 oktober. Chill Norway´s chill out lounge…

Phuket, söndag kl.16.50. Strålande sol +35 på terrassen.

Jag kom på att jag inte visat er alla pics från de pressedagar som arrangerades i oktober och nu – då vårkläderna snart ankommer butikerna så kan det kanske vara kul med en smygtitt på vad som kommer?! 🙂  Så – varsågoda!  Idag får ni hänga med mig till PR-byrån Mildh press som bl.a. representerar Chill Norway, Juicy Couture, Tiny Doe, Noa Noa, Saint Tropez, Gina Tricot m.fl.  ENJOY !!  🙂

Ett par favoriter från s/s kollektionen till Chill Norway. Den där vita tunikan hade jag gärna haft med mig hit ner till värmen…

Skor från Michael Kors som gör att jag är xtra happy över mina Chloé skor som jag shoppade på salg i höstas för de är super lik…

Underbara barnkläder + skor från Noa Noa, Tiny Doe & Crocs. Love it!!

Cute kåpe / kappa med sløyfer / rosetter + prickig jacka  från Tiny Doe.

Du har väl inte missat att Noa Noa har baby kläder? Sött som socker!

Ett gäng snygga Mildh-girls!

Tänk- då jag kommer hem till Oslo, i februari, så är det dags för pressedagar igen och då är det höst / vinter -11 som presenteras. Det går undan i svängarna i modebransjen!

Nu sover hjärtat nap, solen strålar in  på terrassen och detta är min favorit tid på dagen…. då man kommit hem efter en dag ute, lägger sig i en solstol på terrassen och bara chillar…. Love it ! 🙂 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “s/s -11 hos Mildh press!”

 1. Irene says:

  Ååååå… som jeg gleder meg til våren, ta frem hvite tunikaer og lettere sko igjen; )) Men nå kjører vi igang hverdagen igjen etter juleferie og late dager, vi har gått på ski, skøyter og hatt en super tur til Tivoli i København denne julen. Solen har snudd og vi ser frem til lengre og lysere dager. Nå sitter søtisen min i sofaen og lurte på om ikke vi kunne titte litt i bloggen din; )) 6 år og syns det er veldig stas og titte inn i din rosablogg; )) Ha en strålende ettermiddag og kveld til dere, her er klokken kun 11.30. Klem

 2. Ms. Kidelin says:

  Härliga inspirationspics. Nu längtar jag som en tok att få hem alla vårnews samtidigt som jag glädjer mig att få se allt nytt för hösten. Som sagt, det går fort i svängarna. Hoppas ni njuter ne underbar dag hos er.

 3. Cecilia says:

  Låter som ni har det helt underbart. Passa på nu och njut så mycket ni bara kan.

  Önskar dig ett fantastiskt 2011!

  På min blogg får du nu 14 nycklar för att uppnå ditt drömliv. Kolla gärna in det!

 4. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Ser framemot Chill Norways vår 2011!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *