St. Tropez & Club 55 !

Allmänt


Catherine Zeta Jones njuter sommaren på hennes & Michael Douglas yacht "Excellence III" utanför Club 55 i Saint Tropez. Kolla in hatten! Oh la la ! 

Sommaren 2005, ca 1 månad före jag mötte JIG, så var jag på en helt speciell semester-tripp till lyxiga Saint Tropez på franska rivieran och jag ÄLSKADE stället ! Och mest av allt så älskade jag beachen "Club 55" där jag var och solade några timmar en dag men my god ! smakar de så kostar det där nere på lyxiga rivieran…

Mina 2 timmar i solen kostade mig över 1.000kr (helt galet ! ) för jag hade inte med mig någon handduk – trodde det skulle ingå då jag hyrde solstol – så jag fick shoppa en i beachclubens lilla shop och de enda handdukar de hade kostade 800kr (!) och då var de helt enkla, enfärgade med en brodyr som det stod "Club 55" på. (det är den handduken jag har under armen på bilden). Idag är jag glad över att jag har denna handduk som minne men där och då sved det lite i plånboken 😉


Jag kan säga så mycket som att Catherine Zeta Jones är BETYDLIGT mer rätt klädd för Club 55 än vad jag var 😉 för där var det så SNYGGA beach outfits att jag aldrig sett något liknande och det var SÅ kul att sitta och titta på alla vackra människor som kom in från sina yachter för att luncha.

 
Jag njöt ett glas champange på Club 55 ena dagen och den nästa var jag på shopping inne i Saint Tropez. Kolla in båtarna , eller jag menar yachterna ! hur lyxiga som helst 🙂

Oj, nu börjar "Allsång på Skansen" och det ÄLSKAR jag & Johanna ! Vi sjungar och dansar och klappar händerna hela tiden så nu ska jag gå och titta med henne. ´

Önskar dig en jätte trevlig kväll!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “St. Tropez & Club 55 !”

 1. Princess Jessica says:

  Vännen,

  Håller med dig om att St Tropez är ett helt UNDERBART ställe !! THE place to be 🙂

  Vi var där förra året och jag ville inte åka därifrån 🙂 Det osar glamour överallt 🙂

  Passar oss rosa glitter och glamour sessor 🙂

  Krameli kramisar 🙂

 2. kickan says:

  åh vilken underbar guccibag du har på bilden! Blev kär nu! Vill ha!!!

 3. AnnaStina says:

  Princess Jessica-

  Fantastiska vännen min! Ja, St Tropez är verkligen THE PLACE för oss ! 😉 Så mycket glamour får man ju aldrig uppleva någon annanstans, det är ju bara helt fantastiskt. Och lyxigt värre är det! 🙂 Vi borde verkligen åka dit tillsammans en gång, gud vad KUL vi skulle ha. Puss & Kram ! 🙂

  kickan-

  Vad kul att du gillar min Gucci 🙂 Den är en favorit . Kram ! 🙂

 4. Mie says:

  Ååå så kult der er at du viser "gamle" bilder!! Mer sånt!! Det virker som om du har reist og sett mye, så da er det ektra gøy med slike bilder! Takk for en fantastisk blogg som virkelig setter en guldkant på hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *