Städning

Allmänt

Att vara mamma på heltid (=mammaledig) är faktiskt det  mest krävande jobb jag någonsin haft och då har jag ändå haft många jobb kan jag lova….!

När man inte har barn själv så kan man INTE förstå hur det är möjligt att man inte har tid över? Men alla ni som har barn själva vet att man inte har 1 minut över ens…! Det går liksom inte att förklara för de som inte har barn heller för JAG förstod det inte heller före jag fick barn själv. Herregud – jag trodde ju att jag skulle jobba 100% SAMTIDIGT som Johanna var nyfödd.  Hur galet som helst.!

Här är i alla fall exempel på jobb jag haft som varit mindre krävande än att vara 100% mamma:

– Chef för SF Bio / Filmstaden med 25 anställda, budget ansvar, genomfört omorganisering, personal ansvar, marknadschef etc etc.

– SF Bio – pressansvarig för de utländska filmer som distribuerades. Hade tex hand om Emma Thomson, Rowan Atkinson (Mr.Bean) m.fl. "sjärnor" då de var i Sverige på besök och arrangerade gala premiärer i Stockholm.

– Ringnes – Projektledare CRM med ansvar att implementera CRM systemer i samtliga produktgrupper.

Listan kan göras lång … men som sagt – när man är mamma ledig DÅ behöver man verkligen städerska mer än någon annan gång i livet, det kan jag lova er! 🙂 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Städning”

 1. josefine says:

  BRA skrivet!!

 2. AnnaStina says:

  Thanx sweetie! 🙂

 3. grombaben says:

  Jeg har ikke barn selv enda, men vil bare si at jeg skjønner det GODT! Syns faktisk det er vanskelig nok å få tid til husarbeidd uten barn, men med begge jobb, og man vil jo gjerne kose seg litt sammen når mar har fri osv. Jeg har sagt til min sambo at den dagen vi får barn er vaskehjelp en investering i forholdet!! 🙂

 4. AnnaStina says:

  Grombaben-
  Helt RÄTT tänkt!! 🙂 Det ÄR en investering i förhållandet att skaffa städhjälp för om det är något man lätt “bråkar” om så är det just städningen. Det finns så mycket trevligare saker man kan göra istället för att stövsuga eller rydda på köket.. 🙂 Idag är våra liv så hektiska redan som de är så det blir viktigt att prioritera “livskvalitet”.! 🙂
  Kram! 🙂
  P.S jag hade städerska när jag bodde själv i Stockholm också, så allt är ju en fråga om vad man prioriterar. Städerska = mer tid till annat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *