STAIRWAY TO CHRISTMAS…!

Allmänt

Ett av alla mina prosjekt.. jag är mitt i att dekorera trappen till övervåningen. Fick idén i en Living Etc (ett engelskt interiør magasin) förra året och planen var att fixa detta då, men ja, plötsligt drog vi till Thailand och på den vägen blev det… 

Nu pågår playdate här hemma och jag ska strax köra girlsen till jazzdans. Sen, direkt efter dansen, så har J vernissage på Kulturens Hus med den Bildverkstad som hon går på Kulturskolan , vi föräldrar ska få se vad barnen har skapat under terminen.  Kul! och jag älskar att J är så kreativ! Och sen, när vi kommer hem, senare i kväll så ska jag slå på härlig julmusik också ska vi göra något av det mysigaste jag vet om… vi ska klä julgranen! eller ja, granarna, vi har 3 stycken.. eller egentligen 4:a… ha, ha.  Det är så magiskt, stämningsfullt och ja, något av det juligaste som finns och jag har som tradition att köpa några nya pynt varje år, speciellt till J´s gran, så i år tror jag att det blir macrones (alltså inte franska presidenten, utan de där man äter, ha, ha) ,unicorns och discokulor som flyttar in i granen på J´s rum (hon vill ha en mer cool än söt gran i år…) och sen köpte jag några riktigt fina kulor på TGR i London som jag tror hamnar på granen ute i ljusgården, eller i vardagsrummet… eller kanske på den i sovrummet? vi får se! Ska visa er då vi pyntat klart!

När klär du granen? Har du kanske redan gjort det? eller väntar du till lilla julafton…? 🙂

Men nu händer det! Jag köpte pom pom´s då vi var i Oslo och ljusslingan kommer från Rusta. Inser dock att jag köpt ALLT för lite pom pom´s för att fylla hela trappen men en bit på väg kommer jag i alla fall.  Och söta lilla G kom tassande ner precis då jag tog bilden, hon har legat och sovit uppe i J´s säng hela dagen. Är nog lite tagen av gårdagens “frisör besök”.

Oj, nu kom 2 färdig-dans-klädda tjejer här så off we go! Måste bara checka av dagens andra leverans först… ett paket från Zara, och vilken himla tur för mig att alla paket kommer idag  och inte i morgon då mannen är hemma. Ha, ha. Nejdå, ingen fara, och i Zara paketet så är det faktiskt mest julklappar den här gången…

Njut din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “STAIRWAY TO CHRISTMAS…!”

 1. Marit says:

  Så så fint. Jag köpte vita pom poms på Ikea, tror dem finns kvar. Är i tre pack

 2. Linda says:

  Så fint med granriset. Var har du köpt den? För den är väl i plast? =)
  Ha en jättefin & mysig helg tillsammans med dina båda J =)
  Kram

 3. Karolina says:

  Så söt misse Funderar själv på en perser. Är hon renrasig? Hur gammal var hon när hon flyttade in hos er? ”Vår” är 16 veckor, jag funderar om det är dör mycket.. //Kram Karolina M

 4. Natasja says:

  Utrolig vakkert!!!!

 5. Katrin Lindenhall says:

  Hej. Så mysigt med öppen spis och bara se spraket på morgonen i vår kyla fast idag halka och slask. Jag brukar inte kommentera ofta men jag tycker du sågar ner trädet till våren får råd om snygga låga buskar lite bolliga. Då skyms inte huset eller något högre på tomten men ombonat som du kan lägga ljusnät på under vintern. Stilrent ändå. Ha de mysigaste när ni är 3. Hälsningar Katrin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *