START F.R.E.S.H.

Ny dag – nya fräscha möjligheter.

Godmorgon sweeties!

Det blev en pw för mig och en joggetur för J till skolan på morgon så nu är dagens trim avklarat.  Så går det då man tycker att sängen är såååå skön när klockan börjar ringa. 😉

Efter visningen igår så blev det också pw, till skolan för att hämta J, och det var SÅ fantastiskt väder att jag absolut inte hade lust att gå in hemma så vi girls tog en mor & dotter middag på Olivia i strålande sol. Helt otroligt härligt! Kändes som att vi var i syden. Typ.

Utanför Grand Hotel igår runt kl.15.30.  Gick för min favoritklänning från Den Dama (märke: FWSS). Och ja, jag är väldigt väldigt glad i min väska.

Men alltså jag gick inte långt förren jag stoppade på Karl Johan och bytte skor för de där ljuvliga guldskorna från Ganni är inget för pw. Men, det är absolut mina Toms.

Strike a pose

Hos Olivia så äter J barnpastan men byter ut spaghettin mot penne också lägger vi till xtra parmesan. Själv äter jag godaste pastan med scampi också lite aioli till brödet.  Och i värmen passade det fint med en äppelcider till mig också J hon dricker alltid eplemost.

Åhh nu visar de bilder från midsommar på Nyhetsmorgon, på fredag är det ju dags! men här i Norge väntar tyvärr en heeelt vanlig helg.  så ja, lite hemlängtan har jag faktiskt. Hade varit mysigt för J att få dansa runt en midsommarstång.  Men det får bli ett annat år!

Och just det, jag fick en Bruka leverans igår också så hade kund på besök (tusen tack för gaven fina A) och nu står det ett nytt f.i.n.t. hallbord här hemma. Känns riktigt kul med förändring!

Nej, nu kör vi onsdag girls!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “START F.R.E.S.H.”

  1. Jenny Åberg says:

    Snyggt -både väskan och klänningen!

  2. FridaP says:

    Makalöst snygg väska!! (I handen på en snygg kvinna) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *