LULEÅ – ARL – OSLO – BERGEN.

A weekend reminder…

Happy lördag fina vänner! 

Här kommer en hälsning från loungen på Gardemoen (flygplatsen i Oslo). Jag och JIG lyckades boka in oss på 2 olika flights till Bergen så jag hängde med honom till gate på morgon med hopp om att jag skulle få bli med på samma flyg men det var tok fullt så – nu chillar jag här och sitter och tänker på en ursnygg kavaj som jag precis provade nere i en av butikerna….   Jag har aldrig varit i den här loungen förut, den är ny, och dessutom så flyger jag ju aldrig inrikes i Norge. Senast jag gjorde det var för ja… vad kan det vara? 18 år sedan? När jag skulle besöka min x-mann för första gången (han bodde i Bergen då vi möttes). Tänk så mycket som har hänt sen dess!

Och ja, jag flög med andra ord till Oslo igår! passade på att göra ett 24-timmars stopp där på vägen mot målet som då är festen vi ska på i Bergen i kväll. Det är Kyrres (Kygo´s) styvfars födelsedagsfest som vi ska på och jag gleder mig stort!!! JIG och Jan (som han heter) driver tillsammans med Kyrre Kygo Life så ibland brukar vi skoja om att JIG är gift med Jan för så ofta pratar de med varandra. Ha, ha.  Jag har mött familjen till Kyrre tidigare och hans mamma är bara världens härligaste! Senast vi sågs var då vi hängde med Kyrre & familjen på SoHo House i L.A en hel söndag, det var helt klar en av mina bästa söndagar ever! Anyway – mitt flyg går kl.12.50 så bäst jag försöker bestämma mig för den där kavajen… den är i sammet, med guldknappar, super classy och snygg… Men jag borde egentligen låta bli. Gick nämligen på en Zara smäll igår (help!). Men samtidigt så är en kavaj aldrig fel…. Alla dessa beslut!  😉

 

Bild från gårdagens lounge häng på Arlanda mellan mina flighter Luleå – Stockholm – Oslo. Älskar verkligen att chilla där! Det är så mycket mer relax´t än att sitta nere i gaten… 

 

Då jag kom fram så hade jag 1 time innan jag skulle på vippe-fix. Har varit utan vippe extentions en periode och har saknat de helt extremt mycket (har känt mig såååå naken utan) för det blir ju sååå kladdigt att hålla på med mascara när man är van att slippa.  Och sen, då jag var färdig där så gick jag raka vägen ner till bästa Camilla på Eco Cult för hårstyling inför kvällens festligheter.  och alltså hon är helt RÅ på styling!!! detta svall fixade hon på typ 15 min. och nu slipper jag fixa håret i typ 5 dagar (!).  Såååå mycket tid sparad!  och det är härligt att få lyxa med det ibland.

När jag var färdig med håret var klockan runt 18 och då körde JIG mig upp till TGR där jag lovat min lilla darling att shoppa halloween ting. Och alltså de hade fått in SÅ mycket fint!! jag gick helt bananas… ! (tur allt är så galet billigt där). Ska fota och visa er vad jag köpte då jag kommer hem.  Sen sladdade jag även förbi Søstrene Grene men där hade de knappt fått in något Halloween ännu… köpte bara några spooky söta notatböcker  och lite pappers tallrikar etc.  (ni ska få se sen). Efter det gick jag raka vägen hem och JIG hämtade take away på Lille Asia och vi myste hemma.  Och – min bästa bästa K tittade förbi väldigt snabbt ute på gården och vi bytte lite blader med varandra. Åhhh det var så mysigt! Saknar verkligen mina fina Oslo vänner. Och att byta blader med varandra är ett tips! vi försöker att göra det för vi köper lika galet många varje månad båda två så varje magasin vi kan byta är pengar spart… !

 

Oj, nu är det inte länge till boarding här så bäst att jag packar ihop.  Jag reser mot Luleå igen i morgon kväll.

 

Önskar dig en underbar dag fylld av härlig avkoppling! 🙂

 

P.S om du inte helt vet vad du ska hitta på med barnen idag? så är mitt tips att köpa hem pumpor och måla dem! 

 

Kramar & Kärlek!

 

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LULEÅ – ARL – OSLO – BERGEN.”

  1. Evelina says:

    Synd jag har så långt till närmsta TGR eller kansle lika bra,,,jag skulle helt gå bananas därinne. Shoppade massor av Halloween saker nu i LA, kan ju liksom inte låta bli….Så nu ska vi planera för årets Halloween partaj. Skoj!! Hoppas du haft en bra lördag med en rolig fest.

  2. Eva says:

    Byta tidningar är toppen! Även böcker bytes med vänner o jobbarkompisar både mer prisvärt o miljövänligt! Kram till dig som ger så mkt energi till oss bloggläsare

  3. Kerstin says:

    Butiken TGR finns i Umeå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *