Magasiner & dockskåp.

Mina sköna tunika  kommer från Chill Norway.

Så här ser det ut hemma hos oss just nu. Jag sitter i vardagsrummet och går igenom högar av magasiner (och sorterar de jag ska spara) också tittar jag på Sex and the city mowie 2 på dvd (har sett den tidigare men ser den igen, med fokus på deras outfits…). Samtidigt så ser det ut så här inne på Johannas rum:

Hjärtat ligger i sin säng och tittar på Nicke Nyfiken på sin rosa dvd spelare.

Jag har städat lite i J´s rum också, bl.a. inne i dockskåpet

… nu är det lite mer ordning & reda där inne och jag får erkänna att det var riktigt kul att möblera 😉  (skåpet kommer från Le Toy Van och finns bl.a. hos Sprell).

Det känns synd att vi måste vara inne en så vacker soldag men fokus är på att J ska bli frisk och själv är jag glad över allt jag får gjort så inget ont som inte har något gott med sig 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Magasiner & dockskåp.”

 1. Inspireras verkligen av ert hem. Speciellt Johannas rum som är ljuvligt inrett!

 2. Reidun says:

  Ser ut som du har fått orden på magasinene dine….gøy å bla igjennnom “gamle” blader..Johannas rom er jo så fint…du får det til…inspirerer masse med dine tips og ideer…ha en fortsatt fin søndag!!

 3. Frida says:

  Man får så mycket energi när man röjer och fixar! 🙂

 4. Mirva says:

  Det är ju inte alls fel att ligga och mysa i den finaste sängen! Och dockskåpet är underbart fint !!!

 5. Kristin says:

  Hei igjen,
  Nå har jeg prøvd å “søke opp” den fine Malene Birger kjolen din på nettet, og på deres egen hjemmeside, men jeg kan ikke finne kjolen noe sted. Jeg må vel til Oslo da?!

 6. Ulrica says:

  Ja, rensa bland inredningstidningarna kan ta tid…jag har riktigt svårt att göra mig av med mina. Men när man äntligen får tummen ur är det fantastiskt, då är det ju fritt fram att skaffa många fler 😉
  Å på tal om Tolix-stolen så tycker jag att du skall skaffa en och så fixar du “träsmaksproblemet” med en snygg dyna! Tänk, då kan du ju ha en dyna för varje årstid :-))
  Kram Ulrica

 7. Helena says:

  Det är verkligen skönt när man fått städat undan och rensat ut gamla saker!

  Hoppas J är på bättringsvägen. Jättefint dockhus! Min C fick ett liknande i julklapp. Det skulle också behöva städas, hittar både det ena och det andra i det 😉 Kram ♥

 8. Miljoner TACK för alla positiv feedback !! Ni gör mig så glad ! 🙂 och bra att jag inspirerar till att rensa lite för de är inte direkt något jag brukar vara så bra på… (är som sagt en hamster). Det är ju så kul att bläddra igenom gamla magasiner !

  Kristin-
  Min kjole har Varenr: 2700, Mod: 230042. och tillhör sesong: 1101. Pris: 2.599kr. Ring tex till By Malene Birger butiken i Hegdehaugsveien, eller till Høyer, Eger för där finns den! Lycka till !

  Ulrica-
  Ja, det lutar åt att det blir en Tolix som får förgylla mitt kontor 🙂

  KRAMAR till er alla !! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *