Status & bra låt.


Den låten jag länkar till är inte en sån, men den är bra 🙂

Jag & Johanna är hemma från jobb & dagis och shit vad tungt det var att köra vagnen i snöslasket. Det blev dagens träning 😉 Nu har vi precis ätit rester från gårdagens middag och strax åker mys-dressen på för vi ska bara slappa och njuta av att vara inne i värmen.

Kos dig ikväll och klicka HÄR om du vill höra låten som jag maxar volymen och dansar till varje gång den dyker upp på radio  🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Status & bra låt.”

 1. Haha, du är cool du Anna-Stina :). Av någon anledning (fråga mig inte) så hade jag aldrig trott att du lyssnade på sådan musik! Ha en riktigt härlig kväll, här hemma är mysstassen redan på! KRAM Lotta

 2. vendela emma says:

  heejj! go blogg du har, Hur e de med dej ida Kraam!

 3. astrid says:

  Kos dere i sofaen,beste vær å være inne i.klem astrid

 4. Lotta-
  Oh yes, jag älskar sån dansmusik! 🙂 Här har också mys-kläderna åkt på. Önskar dig en trevlig kväll!:)

  astrid-
  Ja, snacka om perfekt inne-väder 🙂

  KRAMAR till er !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *