Status = Köttbullar, majs & “Efter Tio”.

Allmänt

168397-1618
Izabella Scorupco. En skådis att vara stolt över!

Johanna "grötvägrar" nuförtiden och om hon får välja själv så är det bara köttbullar och majs som gäller 🙂 Så nu sitter hon här och mumsar i sig och själv lyssnar på en intervju med Izabella Scorupco som är gäst hos Malou i "Efter Tio".

Jag glömmer aldrig när jag träffade Izabella… Det var när jag jobbade på Filmstaden i Luleå och hon kom på besök en hel dag för att ge intervjuer till pressen uppe i norr för sin första film "Ingen kan älska som vi". Då var både hon och jag 17 år och jag minns att hon gick runt där med sitt lååånga hår och jag tyckte att hon var hur divig & dryg som helst för hon skulle ha godis och tyckte inte att hon skulle behöva betala för det. En påse Bilar minns jag att hon tog. Och jag bara häpnades över hennes attityd och tänkte: "vem tror hon att hon är"? 😉

Men sedan måååånga år tillbaka är jag så IMPONERAD över henne! Vilken tjej!!! Hon är en av de "stjärnor" som verkligen behållit fötterna på jorden och som alltid ger ett extremt ödmjukt & trevligt intryck i alla intervjuer jag ser med henne. Vilken skön inställning hon har till livet och vilken härlig syn hon har på sin stjärnstatus. Jag gillar henne hur mycket som helst!  Sverige har så få stora skådisar där ute i den stora världen så vi kan verkligen vara stolta över henne (och de andra..)! 🙂

Klockan är 11.15 nu och min plan är att få gjort en hel del jobb idag och i eftermiddag ska vi till dagis. Johanna har nog ätit i 45 minuter nu så hon har ingen stress…  😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Status = Köttbullar, majs & “Efter Tio”.”

 1. elin says:

  skulle precis införskaffa mig dom där förvaringslådorna som du rek. från IKEA, men jag undrar vilken storlek ska jag välja?

 2. AnnaStina says:

  Hej Elin!
  Om jag ska kunna ge dig råd om vilken storlek du ska välja så måste jag först veta vad du ska använda boxarna till? Det finns ju en som är rätt storlek till dvd´s, en till cd´s, en till blader/magasiner, en stor med handtag som är perfekt för kläder / saker, en med plast “titthål” framtill som också passar till kläder osv.. Så – jag kan tyvärr inte hjälpa dig om jag inte vet vad du ska ha dem till? 🙂 Happy shopping! Kram! 🙂

 3. elin says:

  jag skulle ha dom till dvd, det stod ju på att dom passade till det, men jag har ju även kvar några vhs-filmer som grabbarna tittar på, hmm vilken strl. passar till dom? Svårt när man sitter framför nätet och ska beställa. Tack för attt du tog dig tid att svara på min enkla fråga…kram.

 4. Anna says:

  Kan hålla med dig om Izabella, hon bor granne med mina sysslingar så vi träffade på henne där förra året när vi var där. Så himla trevlig och lika snygg helt osminkad i träningsdress när hon lukade landen. Så Respect for her 100% natural beauty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *