Status-rapport & en dagens.

Thailand 2010


Tänkvärt.

Phuket kl.01.20 natt mot torsdag.

Regnet vräker ner ute och åskan dundrar…. Kanske därför jag inte lyckas lasta ner pics? Jag jobbar i alla fall på saken att uppdatera förra inlägget. Hoppas att din onsdag är fantastisk och att du är glad!?


Onsdagens: bikini LexingtonCompany (semesterns favorit!),  bästa svala klänningen (shoppad on the beach för typ 50kr) och mina skönaste flip-flops fra Havaianas.

Nu såg jag precis att blogg.se skrivit om ett av mina inlägg på sin 1:a sida idag. Så här ser det ut:

Jade Jagger + Indiska

Från blogg: gizmolinas Mode & skönhet

Bloggveteranen Gizmolina skriver om Jade Jaggers samarbete med Indiska som lanseras idag (12/5). På bloggen berättar hon: “Om jag varit hemma så hade jag rusat dit för jag gillar verkligen Jade´s sköna stil!” Besök Gizmolinas blogg för att ta en titt på kollektionen.

Till detta inlägg

De kallar mig bloggveteran… ja, det kan man nog säga att jag är. Snart firar bloggen 3,5 år ! Och kom nu ihåg att lagra www.gizmolina.com så att ni kan hänga med mig in i framtiden….! 🙂

Kategori: Thailand 2010 | 2 Comments

2 responses to “Status-rapport & en dagens.”

  1. Veronica says:

    Hoppas er onsdag varit toppen oxå =)

  2. Veronica-
    Tack, det har den! 🙂 Vi har varit hemma på resorten och jag har levererat en jobb-sak. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *