Stella Mc Cartney.

Allmänt

168397-1259
Mitt fynd på Zara idag.

Ingen stickad tröja har väl synts så mycket i alla Vogue, Elle, Costume m.fl. som den här från Stella Mc Cartney: http://www.costume.dk/media/image/8569/24197 (Tyvärr så kunde jag inte lägga in bilden här för den var i ett format som min dator inte tycker om. )  Men – eftersom den inte passar ihop med min ekonomi idag (skulle självklart hellst vilja ha the real one för den är helt säkert i ljuvlig cashmere…) så blev jag SÅ glad tjej när jag hittade den här braiga "look-alike´n" på Zara idag för endast 499nok.!

Jag frågade tjejen i kassan om de precis fått in den? för jag hade inte sett den där tidigare och nu plötsligt hängde den "övergiven"  på ett stativ bland en massa andra ensamma plagg..  Hon sa att den kommit in igår men att personalen shoppat så många att de knappt haft någon att hänga ut i butiken så det här var den sista.

Nöjd blev jag och nöjd är jag för med en svart härlig halsduk i halsen och ett par smala svarta byxor, eller leggings, så blir den här tröjan FAB.! 🙂 (får bara hoppas att den passar också, har inte provat den ännu…)

Nu ska jag slänga in pizza i ugnen här, dags för sen middag. Bäst vi skyndar oss att äta innan det blir lördag 😉

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Stella Mc Cartney.”

 1. josefine says:

  SUPERSNYGG! Passar den inte får jag shoppa den av dig =)
  Nu är vi vakna o glada, sååå skönt jag känner mig ganska utvilad, tror det handlar om att jag visste det är min morgon idag o hans imorgon JIPPIE! Hoppas ni sover länge till o att dagen blir SOLIG o glad!
  Puss

 2. Gabriella says:

  Grymt snygg kofta!
  Såg den på Zara häromdan, men jag slog fan inte till och köpte den =/
  Undrar om den finns kvar?
  Suck.

 3. AnnaStina says:

  Gabriella-
  Hoppas, hoppas att du får tag i den för den är lovely! Här i Oslo vet jag att den tyvärr i utsåld.. Lycka till & happy shopping! 🙂

 4. Ohh very much thanks admin

 5. Cute chicken.Even in my house we were having like this chicken..Now it is grown so much…

 6. sesli sohbet says:

  Great! Thanks for post

 7. LG 32LE5400 says:

  I wanted to thank for this great read!I really enjoyed reading.

 8. Great! Thanks for post

 9. turkko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Check my site turk ko.

 10. webpage says:

  Incredibly valuable posting. Me & my next door neighbor were planning to attempt a bit of basic research about that. We got a helpful guide on that subject via our nearby library and almost all textbooks weren’t as descriptive as your information and facts. I’m quite thankful to see this kind of info which I had been searching for a while.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *