STOCKHOLM, I L.O.V.E. YOU!

Allmänt

ec3ce923a0d5e6ff6253b04c1a63b13a

Dagens pepp.

Moooorning sweeties! 

Jag har blivit SÅ mycket bättre på att stå upp direkt då klockan ringer på morgonen istället för att köra snooze 3-4 gånger och det är verkligen såååå skönt att slippa den där morgonstressen. Så sedan en tid tillbaka går vi till skolan ca 5 min tidigare än vi brukar och dessa minuter gör härlig skillnad! 🙂

Och som ni vet så hade jag tekniska problem med min blogg en av de mest händelserika perioderna jag haft på länge så – jag ligger efter med att blogga flera festliga event så nu tänker jag ta dem i rätt ordning vilket betyder att min Stockholms resa som jag gjorde tillsammans med Kapp Ahl blir först ut!  Jag hade äran att få vara med på lanseringfesten av Wear it like a Star kollektionen och eftersom jag älskar Stockholm så mycket (bodde där i 6 år innan jag flyttade till Norge) så passade jag på att resa dit tidigt ena dagen och hem sent den andra så att jag skulle hinna träffa familj och vänner också och det är verkligen något magiskt med den stan… jag blommar upp då jag kommer dit och jag känner mig mer hemma där än någon annanstans. Så 2 dagar i Stockholm gav mig en h.ä.r.l.i.g. dos energi!!!

IMG_9756

Ready for take off!  Och jag önskar att jag var bättre på att skriva en rad i min dagbok varje dag men det går i perioder och plötsligt slarvar jag och vips så har det gått ett par veckor… Så, mitt mål för 2015 är att skriva lite varje morgon när jag äter frukost.

IMG_0781

Efter en snabb runda på Åhléns & NK (lämnade in skor hos bästa snabbaste skomakarna Mr.Minute) så mötte jag upp min kära moster på Tures. Vi ses tyvärr alltför sällan (p.g.a. avståndet) så det var riktigt, riktigt mysigt att catch up, dricka champagne och äta en fantastiskt god toast skagen.

IMG_0783

Och sen mötte vi min kusin Stefan i farten på Norrmalmstorg. Han hade en paus i genrepet av Seinabo Sey´s turnéavlutning på Dramaten (ni vet hon som sjunger den HÄR fantastiska låten) och han är en g.r.y.m. trummis! så jag är en super stolt kusin!  Senast jag såg honom spela var med Loreen och nu hoppas jag att jag lycka pricka en när han spelar med Orup i vinter.

IMG_0784

En stund senare (efter att jag hämtat ut mina skor hos skomakaren) så checkade jag in på Melody Hotel ute på Djurgården. Hotellet ligger i samma bygg som ABBA muséet och efter en snabb dusch & piff tog jag hissen ner till restauarangen där jag mötte upp Kapp Ahl gänget för en FAB kväll som var så trevlig att den förtjänar ett helt eget inlägg (bloggar det i kväll) så stay tuned… ! 

IMG_0790

Dagen efter den festliga Wear it like a Star festen checkade jag ut och sladdade förbi Svenskt Tenn i regnet innan jag mötte upp min bästa Jonas för den g.o.d.a.s.t.e. lunchen jag ätit på lääääänge. Och ja, pommis + aioli var också mitt och ja, man kan lätt matcha det med köttbullar & potatismos! 😉 (och jadå, jag var på Tures – igen, gillar det stället). 

IMG_0793

Också var jag inom den u.n.d.e.r.b.a.r.a. barnbutiken Livly och mötte upp härliga Ida. Alltså den tjejen osar sprudlande energi!!! och jag blir SÅ glad varje gång jag träffar henne.  Vi gjorde typ 57 försök att knipsa en selfie men jag ser helt galen ut på alla bilder  (men Ida var skit snygg på alla)  så denna fick det bli 😉

IMG_0788

Alltså h.u.r. fin är inte denna kappa? Jag dör…! så den shoppades med hem till Johanna. Hon har haft flera Livly kappor genom åren och de är som sagt i en klass för sig! också är det guldknappar. Me like!!! 

IMG_0792

Jag är såååå imponerad över det jobb Ida och hennes syster gör med Livly. Deras klänningar /kjoler och kappor är bara magiska!

IMG_0791

Du hittar även super fina kort, hårspännen och riktigt fina interiørting + gaver hos Livly. Bl.a. den här super söta sy/strikk väskan. Den är ett riktigt bra julklappstips!  Och vet ni, Johanna sitter ofta och stickar framför TV´n! hon håller på med en rosa halsduk… och det är såååå sött när hon sitter där med sin stick.  Det känns lite “lillgammalt” 😉

IMG_0794

Dagens sista dejt blev med min andra bästa Jonas (oh yes, jag har 2) och han fick hänga med mig på både shopping och hämtning av bagage på NK innan vi landade i en soft hotel lounge över ett glas bubbles på väg till flygtåget.  Snacka om en p.e.r.f.e.k.t. avslutning på dagen!  

IMG_9905

Den där känslan när man kommer hem från en resa…   Och hur s.n.y.g.g. är inte Kapp Ahl påsen?!

Nu hörde jag precis ett fantastiskt samtal på Malou som rullar på TV i bakgrunden här hemma med ett par där mannen förlorade sin fru +  2 barn i Tsunamin och kvinnan förlorade sin mann i en trafikolycka. Och poängen var att de mötte varandra bara 2-3 månader efter att båda förlorat sin respektive (något som så klart kan sticka i andras ögon).  De sa såååå mycket tänkvärt! (checka om du kan se samtalet på nett!) och mannen avslutade med dessa enormt kloka &  tänkvärda ord:  Det måste vara tillåtet att få leva när man är levande!” 

Önskar dig den b.ä.s.t.a. tisdagen och kom ihåg att ett litet, litet steg mot dina drömmarsmål är bättre än inget steg alls!

You goooo girls!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “STOCKHOLM, I L.O.V.E. YOU!”

 1. Merete says:

  Dine kloke ord altså ♡♡♡
  Fin dag til deg!

 2. Titti says:

  Mmmm så många fina påsar…..speciellt den från Kappahl…..min står framme i sovrummet.
  Stockholm är härligt men Göteborg gillas också.
  Kram Titti-Umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *