STOCKHOLM I MITT HJÄRTA.

17632377_10154328390430796_6260309371860520997_o

Mitt älskade Stockholm som jag besökte senast för 1,5 vecka sedan…

Idag har jag suttit och läst i kapp om det fruktansvärda som drabbade Stockholm i fredags (vi hade resedag den dagen och sen har helgen gått i-ett så jag har varken sett på TV eller suttit vid datorn) och jag vill skicka både styrka och kärlek till alla er som förlorat nära och kära och till alla er som var med om detta så ofattbara…  Det är svårt att ta in att något så hemskt hänt mitt i vårt älskade Stockholm och känslan av att jag och Johanna hade kunnat vara där just precis då gör hela saken så oerhört mycket starkare.

Jag går runt med ett illamående över tanken på att terrorn tar sitt grepp om världen och jag har pratat en hel del med Johanna om det som hänt och försökt att förklara på bästa möjliga sätt utan att det ska väcka rädsla eller oro  (bomben i Oslo sitter fortsatt hårt hos henne….).  Men – här på bloggen så kommer jag att forsätta att sprida kärlek och glädje, speciell nu i en tung tid för många.  För ondskan ska inte vinna och jag är emot att låta en terrorist få mer uppmärksamhet än han redan fått…  Men mitt hjärta blöder och jag hoppas att världen snart blir en bättre plats för alla.

Var rädda om varandra!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “STOCKHOLM I MITT HJÄRTA.”

 1. Elisabeth says:

  Dette er vel en lifestyle/ feelgood – blogg med insinuasjon og glede som fokus? ❤Jeg tror vi alle forstår at du selvfølgelig blir like berørt av terror som oss andre… men jeg klikker meg inn på f.eks VG eller lignende for nyheter, kan velge å lese costume, din blogg el. lignende for glede og inspirasjon.
  Så noen kommentarer under her… Men tipper flertallet av dine lesere forstår at det er en liten promille av ditt liv & dine tanker som deles her… klem til deg ❤

  • gizmolina says:

   Exakt så är det Elisabeth. Vill man läsa nyheter så surfar man in hos VG, men vill man däremot njuta feelgood , glädje och inspiration – ja, då surfar man in hos mig. Och precis så ska det vara! 🙂

   Jag är självklart lika berörd som alla andra av det fruktansvärda som hänt. Så – bloggen blir en härlig oas att prata om “annat” i.

   Så – tusen miljoner TACK för din reflektion och för fina ord. Önskar dig en magisk tisdag och en riktigt god påske! Stor klem! 🙂

 2. Elisabeth says:

  Inspirasjon skulle det være

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *