Stockholm i mitt hjärta..

Allmänt


Jag och min nära & kära vän Lotta hemma hos henne och hennes familj i Stockholm i måndags.

… sjunger dom på "Allsång på Skansen" och det stämmer verkligen in på mig för Stockholm äger en bit av mitt hjärta!
 
Jag bodde där i ca 6 år innan jag flyttade till Oslo och jag älskar pulsen & "storstadskänslan" och jag tycker att Stockholm är en av världens vackraste städer (kanske t.o.m. den vackraste!) med sitt vatten och alla vackra gamla byggningar.

Och som ni vet besökte jag & Johanna huvudstaden på vägen hem från Luleå. Vi "checkade" in hos våra underbaraste vänner runt kl. 16 i måndags och redan kl. 10 på tisdag morgon "checkade vi ut" så det blev en blixtvisit men det var det värt för vi hade det precis så där jätte mysigt som vi alltid har då vi är hos Lotta & Co 🙂


Bild från "Naja Lauf", ett av de märken som min kära vän jobbar med.

Lotta är en helt fantastisk och unik vän som jag blivit nära vän med senaste åren. Vi kommer båda från Luleå (men ingen av oss har bott där på MÅNGA år) och blev "close" då vi möttes på modemässan i Köpenhamn då jag var där första gången 2002. Idag jobbar Lotta på agenturen BrandedClothes med kända brands som Julie Sandlau, Brittinger,Naja Lauf, Múus m.fl.

Jag är SÅ glad över att jag har Lotta i mitt liv och nu ser jag fram emot att träffa henne igen på mässan i Cph om några veckor 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Stockholm i mitt hjärta..”

  1. sara says:

    lika fin som alltid 🙂

  2. Madelene says:

    Två finna mammor med glimten i ögat.

    Kram Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *