Stockholm & “Mathilde” makes me happy!


När jag kom hem från min shopping möttes jag av 2 busiga barn som hade hur kul som helst.

Vi hade bara de BÄSTA timmarna i Stockholm och när vi "checkat in " hemma hos min alla underbaraste vän Lotta & Co så säger plötsligt Lotta "lämna Johanna här hos oss så kan du gå ut på stan själv". Snacka om LYXIGT !! 🙂 Så – jag hade 2 timmar alldelens själv då jag gick runt och super myste i mina favoritbutiker när Johanna hade "the time of her life" med sin boyfriend Vincent.

Jag bara ÄLSKAR att gå runt i Stockholm och en av de första sakerna jag gjorde var att jag gick och shoppade mig en påse med coccosprickar som jag sen gick och mumsade på 🙂  och sen styrde jag stegen mot min favorit butik..


Snygg påse med härligt innehåll från favorit butiken i Stockholm: Mathilde.

Tyvärr så var det ju fortfarande rea överallt och Mathilde hade bara fått in ett litet stativ med news från Honky Dory och Maje men det var inget spännande, mest "basic"… Så det blev ingen stor shopping på mig MEN – en ny favoritsjal fick följa med mig hem och det var ett super köp för dessa sjalar "bor" jag i.


Super användbar färg till alla vita sommarkläder . En sjal är en snygg accessoar som gör det där lilla extra till en outfit.

En GLAD NYHET är att "Mathilde" öppnar en stor NY butik i "PK-Gallerian" i augusti !! 🙂  (de har en rea-butik där nu fram till öppningen). Jag är helt övertygad om att det kommer att bli Stockholms SNYGGASTE butik och jag ser fram emot shopping där 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Stockholm & “Mathilde” makes me happy!”

 1. Sophia says:

  Hejsan,

  Dina sjalar från Mathilde är så fina, jag funderar själv på att köpa en, jag undrar vilket märke det är och vad kostar de ca?

  Ha en fortsatt underbar sommar:)

  Hälsningar Sophia

 2. Madelene says:

  Vad härligt med litte egen tid med shopping.Och man ser att du kan shoppa.Hittade du sänghimlen till Johanna?Kram.

  Madelene(Landvetter)

 3. fia says:

  Måste bara fråga?

  Är det inte tråkigt att alltid vara själv med lillsessan? Tänker på att pappan aldrig verkar vara med på era turen, om man inte räknar de små i Thailand.

  Det är väl mys att umgås ihop?

  Eller ..

  Du och lilla verkar alltid vara själva hemma i Oslo också

 4. Nelly says:

  Hej tjej!

  Va mysigt ni verkar ha haft det i Sthlm. Visst är shoppingen bra här? Mycket att välja mellan.

  Supersnygg sjal. Det klär dig.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *