STOCKHOLMS SHOPPING…

Allmänt Dagens interiörbild & tips. Duknings tips Påsk interiör & tips!

f3d834a8cc8f08692d526572d7506585

Dagens tänkvärda. What you give is what you get…

Gooodmorgon darlings!

Jag vaknade till ett sms av JIG som är på väg till Hong Kong och om exakt 10 dagar så reser vi girls också dit! Det ska verkligen bli ett äventyr! Och igår var vi först på god middag hemma hos mamma & H och sen på basket och såg BC Luleå ta sig vidare till semifinal så om en vecka är det game time igen. Jag är egentligen inte alls speciellt basketintresserad men matcherna är riktigt underhållande och det är socialt trevligt att mingla i pausen. Så, nu håller vi så klart tummarna att de tar sig hela vägen till final och vinner SM-guld!

Och idag torsdag – nästan helg! – och jag har ju lovat att visa er innehållet i mina shoppingpåsar som följde med hem från Stockholm förra veckan så varsågoda, detta är vad som gömde sig i några NK-påsar + en Svenskt Tenn påse. Allt kommer att passa perfekt till årets påskdukningar! 🙂

17761003_10154341257960796_5465454024205645590_o

Tallrikar, glas, tillbringare och en hare! det är de interiörting som shoppades och ni är flera som frågat vart jag köpt påskharen?! Den hittade jag på NK, hos Villeroy & Boch och den är verkligen ett tips! SÅ fin! (och inte var den speciellt dyr heller!). 

17492809_10154341275575796_6129234908681825986_o

Och karaffen… den var helt oemotståndlig. Har haft lust på den länge men hade inte sett den med guldhantag tidigare. Och nu då jag hade fått lite pengar av min snälla mamma så slog jag till! 

17834936_10154341262380796_2401686251122949394_o

Jag har haft lust på nya mattallrikar hur länge som helst och de här bubbliga godsakerna från Mateus har stått på önskelistan en stund så även de fick bli en present av mamma!  (tusen miljoner TACK!).  Och de där bubblorna… de ser ju nästan ut som (påsk-) ägg.. !  Sen älskar jag fina tändsticksaskar och den här hittade jag hos Newport.  Och vatten glasen – de gömde sig i Svenskt Tenn påsen.  Längtar efter att duka med de! 

Nu ska jag träna! ja, det är faktiskt sant. Undrens tid är inte förbi! Ha, ha. Och VAD ska jag då träna undrar du? för nej, power walk ska jag inte på (väntar till det är barmark). Istället så ska jag : skotta snö!  Har kört 1 times pass varje dag i veckan och efter gårdagens takras så blir detta sista passet, sen är terrassen klar för vår! Underbart!

Ha nu en strålande fin torsdag kära du! 🙂

P.S jobbar vidare med att uppdatera förra inlägget under dagen idag. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Dagens interiörbild & tips., Duknings tips, Påsk interiör & tips! | 4 Comments

4 responses to “STOCKHOLMS SHOPPING…”

 1. Marit says:

  Vilken härlig shopping, allt var jätte fint men tallrikarna blev en favorit hos mig 🙂 Jag känner mig nästan som en stalker men jag kan inte låta bli att återigen säga att du sprider en sådan glädje och positivitet. Du inspirerar med dina bilder och texter, älskar dina små ordspråk och den här med karma vart en favorit hos mig. Har följt dig i många år, kanske 10 år kan det stämma har du bloggat så länge? 🙂

 2. Lena says:

  Håller med om allt som Marit skriver ovan… du är verkligen en glädjespridare. Alltid så positiv och optimistisk – det gillar jag 🙂
  Och vilka glas! Karaffen! Tallrikarna! Allt i min smak 🙂 Lycka till med träningspasset 😉

 3. Pia says:

  Visst är karaffen fin ! Finns också på min önskelista.

  Visst är det bra att utnyttja vardagsmotion som motion lite kinder-ägg effekt.

  ha en toppendag och hoppas solen lyser på dig också, i vilket fall så finns den alltid bakom molnen.

 4. Yvonne says:

  Så vackra saker du har köpt, blir ganska så avis när jag ser bilderna från Stockholm… Diplomat… Svenskt Tenn… mysiga restauranger..kan riktigt känna hur flärden dallrar i luften kram Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *