STOLT.

fotoshoot-MorBarn-maj-2011-034 2

Jag älskar mor & dotter matchning. Det räcker med en liten detalj… 

Sökte lite på nätet och plötsligt dök den här bilden upp! av mig och darlingen från 2011 då vi fotade för Kamille Mor & Barn. Och ser du J´s halsband? det shoppade jag i Chanel butiken i Wien året innan J föddes…  Åhh, en dag ska jag äga en väska därifrån också. Det står på min bucketlist.

Sen hände en kul sak idag! Min pappa ringde och berättade att intervjun med JIG är i dagens NSD så jag flög iväg ut och kom hem med några ex. (NSD är en lokal dagstidning här uppe i norr). Nu hade jag gärna länkat till intervjun men har de placerat den under plus (du vet en sån där tjänst där man måste betala för att kunna läsa) så det går tyvärr inte men här är i alla fall en sneak peak:

12654404_10153319390740796_2942105266831863143_n

Det var en blänkare på 1:a sidan och sedan var det 2 helsidor inne i tidningen. Men alltså Luleåbon, hur overkligt känns det inte att JIG är en Luleåbo? Hur som helst: i intervjun berättar han om sin resa som startade med Ulvang, fortsatte med Johaug och nu är han mitt uppe i sitt nya stora prosjekt, nämligen Kygo! Det är bara sååå otroligt coolt tycker jag och jag är enormt stolt över vad min JIG får till! 

Nu mumsar vi girls pizza här mellan bärandet. Eller jag bär, J ligger och slappar (vi preppar för att hon ska kunna gå till skolan i morgon). Jag håller nämligen på att tömma det rum som J plötsligt kom på att hon vill ha istället för ett av de 2 hon har idag. Och en BRA sak med att hon vill ha det är att jag tvingas ta tag i alla kartonger som vi pressade in där då vi flyttade in… Frågan är bara vart jag ska sätta allt? Oh my…     Well, det ordnar sig nog för nu får jag ju plötsligt ett till stort rum att göra något av!

N.j.u.t. din kväll!  🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “STOLT.”

 1. Lena says:

  Njut din kväll du också bästa du 🙂
  Vad kul för JIG. Hårt arbete som ger resultat! Fantastiskt kul. Förstår att du är stolt.

  • gizmolina says:

   Tusen tack Lena! 🙂 Och ja, JIG är verkligen ett levande bevis på att hårt arbete ger resultat.

   Nu tar vi tillvara kvällen! Tänk – snart helg igen! Kram!

 2. Mari says:

  Et tips ang.Chanel,; Første gang jeg klemte og siklet på en chanelveske var jeg 20 år. Jeg har opp igjennom årene alltid unnskyldt meg, ikke tatt meg råd eller tenkt at jeg ikke kan prioritere dette nå.. Først 14 år senere (altså nå) tok jeg mot til meg og dro kortet på en 2.55. Ikke bare hadde prisen økt med kanskje 20.000,- De blir også vanskeligere og vanskeligere å få tak i+ at de bare blir penere med tiden. De hadde fått inn én på Chanel i Roma når jeg var der. Så mitt tips er; dont think, just do it. Omtrent som når man skal trene altså

 3. Mari says:

  Resten av kommentaren kom ikke med, men det skulle stå: you are worth it!

 4. Katrin Lindenhall says:

  Vad roligt att de gjorde ett reportage om honom och Luleåbo. Det var lite kul…. Samtidigt i näringslivet så är han det via alla samarbeten. Tycker du är värd Channel väskan vid tillfälle. I somras när vi var i Stockholm så var jag på Hermes ångrar det än ett så snyggt bälte i nude som mina skor väska…valde spänne.. Fick total beslutsvånda. Ja…det fanns ju så fina armband också så det blev inget inköp pga gick inte att bestämma sig. På vägen hem ångrade jag mig. Men det kommer nya tillfällen så vem vet… Lycka till med kartongerna, väntar på Arga snickaren hos Anna Book. Hoppas J kan gå till skolan imorgon. Sköt om er. Katrin

 5. Katrin Lindenhall says:

  Blev dubbla n…skriver med vänster pga lindad högerhand. Stavningen blev tokig. Lite tjorvigare. Allt går. Katrin

 6. gnsigt det där med att numera alla tidningar har plusartikla….det betalar jag inte för.
  Kul med reportage i NSD.
  Trevlig torsdag önskas dig.
  Ska klippa mig idag för BILLIG penning, ca 34 sv kr!!
  Kram Titti

 7. Katarina says:

  Hi hi…åh har läst din blogg i många år och alltid undrat vad JIG står för. Efternamnet hade jag aldrig kunnat gissa, men förnamnet gissade jag faktiskt rätt. Förstår att du är stolt!
  Tack för din fina blogg o all inspiration du ger!!
  Önskar dig en härlig dag! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *