STOLT MAMMA!

God kväll mina vänner! 

Idag var det en tung dag…  Jag har beställt blommor,  valt ut musik och psalmer  och planerat andra saker till begravningen..  Så mycket jobbiga saker på en och samma gång.  Och i morgon startar jag min dag med möte med prästen då hon ska få lära känna vår älskade pappa genom oss.  Efter det ska jag till begravningsbyrån i ett annat möte..

Och mitt uppe i allt tråkigt så var jag på utvecklingssamtal med Johanna på skolan idag. Åh jag fick vara så otroligt super stolt!!! Mitt älskade hjärta är så fantastiskt målmedveten, reflektert och fokuserad på sina uppgifter att jag blir sååå imponerad!!! Och idag var jag extra känslig så jag blev så rörd då jag satt där och lyssnade på allt hon sa… och alla fina ord hon fick från sin mentor också…  Alltså WOW!  Som du alltid sagt pappa: hon kommer att gå långt !

Nu önskar jag dig en riktigt god natt så ses vi igen i morgon!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

89
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “STOLT MAMMA!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh hon är en stjärna! Idag svängde vi förbi Jysk och köpte de fina skålarna och sen köpte vi juleskum i årets smak och så ska vi ta lite celefon och band runt så är fröken presenterna klara. Tidigt men tycker de va så fina skålarna så tack snälla för tipset. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *