STORMIGT…!

Allmänt

Glad torsdag mina kära bloggvänner! 

Oh my vad det blåser här uppe i norr idag!  Den orkar som ligger över Bodö påverkar även oss som är på i princip samma breddgrad om än inte alls i samma extrema styrka men storm it is med många träd som vält över vägar och man uppmanar människor att hålla sig inne.  Jag kan tycka att det är lite läskigt med så hårda vindar… det är sån kraft i vindkasten… så tack gode gud att jag inte ska ut och flyga idag!

Istället så startade jag min dag med att följa min älskade mamma till ett besök på sjukhuset och nu är jag strax på väg tillbaka till kontoret för att tömma det sista och sätta igång att städa ur lokalen. (men om det blåser FÖR hårt så blir det hemmakontor istället). Jag har så otroligt svårt att skiljas från saker så det är inte en helt enkel process för mig att packa ihop och flytta ut från den här lokalen som jag har älskat så mycket. Men livet händer och nu ska jag styra upp ett inspirerande hemmakontor istället där vi kan sitta och jobba då vi är uppe i Luleå. Senare i dag väntar middag och BC Luleå (basket) match tillsammans med familjen och som tur är så ska vinden ha lugnat ner sig till dess.

 

Det var så vackert nere vid hamnen då jag körde hem mamma men extremt blåsigt. Nu är det inte lätt att fota vind, men gå in på min instagram story så kan du höra hur det lät…  (sen kan man fundera på varför folk ger sig ut på isen i stormen?)

 

Det är inte helt lätt ta sig fram i vår entré här i Casa Gizmolina idag. Ha, ha. Alltså jag kan tala om att det känns i kroppen efter att jag först burit ner allt 2 långa trappor från kontoret, packat in allt i bilen och sedan burit in allt hemma. Vi pratar måååånga tur & retur kontoret –  huset med fullproppad bil och 378 vändor upp / ner i den där trappan så just nu så känns det obeskrivligt SKÖNT att jag bara har en “runda” till innan lokalen är tömd.

Eller ja, klart och klart, nu återstår att få allt det här på plats i huset och just nu så funderar jag på vilket rum som ska bli vårt hemmakontor…?  Vi har ett “kontor” här på entréplan sedan flera år tillbaka men nu är läget och behovet lite annorlunda så tror kanske att det får flytta upp till övervåningen…  fördelen med att ha ett kontor en trappa upp är att inga gäster behöver se in i allt och att man kan prata ostört i möten / samtal… Ska fundera lite!

 

Bild från då vi fixade i ordning kontoret som vi har här på entré plan senast. Men det här är mer ett kreativt rum än ett kontor eftersom vi kör på ett runt bord där inne.  Men sedan J både blivit äldre och dessutom studerar i Oslo så är behovet för ett kreativt rum inte längre lika stort… 

 

Jag älskar office supplies!  Den här bilden är flera år gammal men att fixa fina detaljer till skrivbordet är min glädje i att styra upp ett hemmakontor. 

 

Har du ett hemmakontor? Skulle du välja att placera ditt hemmakontor en trappa upp eller på entréplan?

 

Nu håller vi i hatten så att vi inte blåser bort idag också ser vi till att vi får en riktigt, riktigt fin torsdag fylld av positiv energi och happiness!  Tänk – i morgon fredag och i helgen så är det Mello premiär! Wohooo!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

51
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *