STRESS-FREE G.U.I.D.E.

Allmänt

Spaghetti runt kl. 10.30.  

Jag håller nästan alltid på att somna då jag är hos frisören för det är ett av få tillfällen då jag sitter still och inte har så många måsten & borden runt omkring mig. Men idag var jag ta mig sjutton klarvaken ! för vi hade bara DET bra samtalet.  Gud vad det är härligt att få bekräftelse på saker man känner att man har rätt i men som man inte är helt 100 på… och vad skönt det är att höra att det är fler som har varit (eller är) i en lik setting så att man kan få massa nyttig info / feedback på hur man hanterar situationen.  Känner mig fylld av hopp och energi nu ! L.o.v.e.l.y. !!!  🙂

Bläddrade i Tatler hos frisören och hittade helt underbara bilder av Cat Deeley. 

Som sagt – härliga pics. !

Jag vill också ligga vid en pool och chilla….

Haha. 

Hittade dessutom en härlig stress-free-guide i ett annat magasin som jag fick lust att dela med er mina fina bloggvänner så, read this :

B.R.A. tips / reminders ! Ska ta och printa ut den här bilden och sätta upp den på mitt moodboard.  

Nu ska jag speedstäda här innan jag hämtar J + vän, det är dags för playdate i dag och tacos är beställt. Sen får jag erkänna att jag ser fram emot Bonde söker fru (svenska TV4) för visst är det i kväll? Perfekt onsdagsmys ! (och jag laddar med skämskudden ! 😉

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “STRESS-FREE G.U.I.D.E.”

 1. Lena i Uppsala says:

  Hej,
  Ja, var rädd om dig och glöm inte att unna dig egen tid där utrymme finns för positiv återhämtning och påfyllning. Du ska hålla många år och fortsätta leva det liv du önskar och håller kär.
  Låter som du har en härlig kväll framför dig.
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Du är fantastiskt som skriver så fint. Tusen 1000 tack !!! 🙂 dina fina ord gör min kväll ännu härligare ! Njut kvällen du också ! Kram !

   • Lena i Uppsala says:

    Kramelikram till dig. Det blir Bonden och skämskudde här med. Först aktiviteter med barnen…
    You’ge great!

 2. Anna says:

  “Bonde söker fru” är väl inte sååå pinsamt än, va? Kolla in “Ensam mamma…” där får man verkligen plocka fram skämskudden! Ha en fin kväll!

 3. Josefine says:

  Många bra tips, jag är också inne i en tänkaefterperiod och jag använder både listor, positivt tänkande och stänger alltid min dörr till mitt fina kontor. ÄLSKAR att arbeta med skön musik och få saker gjort utan att bli störd.

  Massa energi och kramar till DIG!

  Här är också Bonde kvällens sällskap =) PUSS!

  • gizmolina says:

   Ja, det är härligt att jobba ostört ! och ibland är det skönt att stanna upp och reflektera. Massa energikramar tillbaka till dig ! Puss ! 🙂

 4. Studentmamman says:

  Tack för en inspirerande blogg. Är en sak jag funderat på under ett tag och som jag måste fråga. Om jag inte fått fel för mig så är Johanna ensambarn, har det varit ett medvetet val eller bara “blivit så”? Antar att detta är något som surrar i mitt huvud då jag själv funderar på familjens framtid 😉

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag är enormt glad och tacksam över att jag har min älskade Johanna och jag är SÅ nöjd med livet som det ser ut just nu. Önskar dig en underbar dag ! Kram !

 5. Cecilia says:

  Hur ser du på Bonde söker fru?Vi har Canal Digital nu och där finns inte TV4 :-(.
  Vill ju gärna följa de svenska bönderna :-).

  Kram!!

  • gizmolina says:

   Jag har Get och där har vi lagt till svenska TV4 som en xtra kanal till deras bas sortiment. Så – kanske bättre om du byter till Get? eller checa om inte Canal digital också har kanalen mot en xtra avgift ?! Lycka till ! Kram ! 🙂

 6. Cecilia says:

  Åh tusen tack!!Det måste jag kolla upp.
  Kram söta du 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *