Strike a pose…


.. jag bjuder på en pose idag 😉  och jag matchar den med topp från Customade, jeans Miss Sixty, skor Bianco och min nya snygga rosa väska med Hello Kitty på. Ett "must" i höst !  Nejdå, det är Johannas dagisväska 🙂

Mina kära vänner! Oj, oj, oj vad jag ligger efter med bloggningen men det ska jag ta igen ORDENTLIGT då jag är i Köpenhamn och då ska ni få se MASSOR med pics från mina dagar ! Gud vad KUL vi ska ha !!! 🙂

Jag är så GLAD över att Johanna trivs på sin nya dagis-avdelning. Det är som att hon alltid gått där och jag får knappt en puss innan jag ska gå på morgonen för så fort vi kommer dit så "finns inte jag" längre. Underbart! Men en sak som vi inte helt kommit in i rytm med ännu är sömnen… för nu sover Johanna ingenting på dagis längre = hon slocknar i vagnen efter 1 min då jag hämtar henne för då är hon super trött.  Men det är många nya intryck för henne nu så hon behöver en lite power-nap på vägen hem. Om en stund så är det slut med det = hon kommer somna tidigt på kvällarna istället.


I dag luftade jag mina solbriller från Dior.

Vi stoppade och åt GOD middag på vårt stammis ställe Yaya´s på väg hem från dagis och sen har jag ¨"bott" på kontoret för att hinna få klart en massa saker innan jag reser och nu är det dags att packa väskan. Ska försöka att inte ta med mig "allt" men vet hur det brukar sluta … för någon "light-traveler" har jag aldrig varit och det kommer jag nog aldrig att bli heller 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Strike a pose…”

  1. Matilda says:

    Jättesnygg outfit 🙂

  2. Frida says:

    Åh, jag älskar Yaya's. Det är så himla trevlig personal, supergod mat och mysig miljö. Bra val! 🙂

  3. Weronica says:

    Snygga DIOR. Har precis likadana 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *