STRÖMLÖS DEADLINE.

Dagens pepp! 

Gooodmorning girls! 

Idag hade jag ställt klockan på 06.30 vilket är ovanligt tidigt för att vara mig men jag har sitter fast i massa jobb som har deadline så jag var tvungen… Men vad hände? Jag vaknar 07.30 ! ( H.j.ä.l.p.!!! ) så jag fick prioritera bort allt som hade med mig själv att göra och fokusera på hjärtat i stället så nu har jag precis duschat och skyndar mig att blogga innan strömmen försvinner. Oh yes, vår granne / nabo driver och renoverar sin lägenhet och idag måste de ta strömmen i typ 4-5 timmarbäst jag postar det här inlägget nu och torkar håret.

Sen är det ju en himla t.u.r. att det jobb jag ska göra inte kräver att jag är online ( vi snackar pappersjobb… ) så jag ska nog klara mig utan ström idag. Och kanske är ett strömavbrott precis vad jag behöver för att bli färdig? Inget ont som inte har något gott med sig! 😉

Så här såg jag ut igår då vi girls kom hem från utvecklingssamtalet i skolan.  Min topp, med rosetter, + angora cardigan (som inte syns på bilden…) kommer från Cathrine Hammel, kappan + jeans Zara också favorit skorna till det.  I den vita påsen ligger en färdig lasagne från delikatessbutiken uppe i gatan som blev gårdagens middag. Och ja, samtalet gick fantastiskt bra. Jag fick känna mig så stolt över hjärtat.

Alltså hur lyxigt är det inte att få paket i postlådan!? och det var precis vad jag fick igår!  Från min kära moster B. Jag blev såååå glad (tusen miljoner tack!!!) för den här boken har jag verkligen sett fram emot att läsa, sen var det riktigt kul att han signerat den med en personlig hälsning till mig.  Jag har mött Per vid några tillfällen, det första var i min butik Gizmo & Co. då han kom på besök (jag var en av de allra första norska återförsäljarna av Odd Molly), en annan var i lobbyn på Hotel Diplomat på hans bröllopsdag med Lena Ph och sen även i minglet efter Odd Molly visningar…  Hans liv har ju verkligen varit en berg-o-dal-bana på alla möjliga sätt så ja, den ska som sagt bli intressant att läsa !

Jag skulle föresten egentligen vara på ett inspirerande frukostevent med Indiska just nu där deras julkollektion presenteras men var t.y.v.ä.r.r. tvungen att prioritera annorlunda.  Men tänk – nu är det inte länge till butikerna plockar fram julpyntet!  Ho, ho!

Önskar dig den bästa dagen! Och du, stanna inte upp även om det känns jobbigt just nu, keep going!!! för även du bara tar ett litet litet steg idag så är det kanske första steget mot något stort…!   🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “STRÖMLÖS DEADLINE.”

 1. Lena says:

  Hej bästa du…. tack för all pepp och positivt tänk. Precis vad jag behöver idag när jag sitter med trist bokföring 🙁
  Älskar ditt optimistiska och positiva sätt!! Tack återigen.
  Ha en fin dag
  /Lena

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är Lena! Miljooooner tack för fantastisk feedback! Nu gjorde du min dag här! 🙂 Och så bra att jag kunde peppa upp dig just precis idag! Bokföring är ju förfärligt trist att sitta med men tänk så skönt då du är färdig!

   Önskar dig en solig & härlig kväll! Kram!

 2. A-K says:

  Du är så oerhört inspirerande och peppande! Blir glad av att läsa här hos dig 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för underbar feedback A-K! 🙂 Jag blir enormt glad då jag läser att jag inspirerar och att jag gör dig glad! det är sån respons som peppar mig i mitt bloggande.

   Önskar dig en mysig kväll! Kram!

 3. Charlotte says:

  Åh, den boken ska jag köpa 🙂
  Alltså jag kanske missat det men vad är det du jobbar med? Har du kvar din butik fortfarande?
  Kram och Ha en fin eftermddag fina du!

  • gizmolina says:

   Löp & köp Charlotte! 🙂 för jag tror att den är riktigt inspirerande. Ang. vad jag jobbar med så driver jag mitt företag men min webshop är vilande just nu också smider jag nya planer för framtiden…. Parallellt med det så bloggar jag och tar uppdrag som stylist / coach / personal shopper.

   Önskar dig också en riktigt fin eftermiddag & kväll! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *