STRÖMLÖST.

Godmorgon sweeties!

….och utan ström ooooh !!! nu kom den tillbaka ! strömmen !!! skulle precis skriva att livet blir lika tråkigt utan s.t.r.ö.m. som utan is/glass för jag vaknade nämligen till ett strömlöst hem.  Och det är inte förren man är utan den som man förstår hur värdefull den är.  Så, SKÖNT att ordningen är återställd! då ska jag ta och släcka alla ljus (fick bl.a. tända ljus på hela badet….) och ta den där duschen så jag önskar dig en riktigt, riktigt härlig morgon så länge!

Ett tips inför sommarsemestern är vippe extensions. I l.o.v.e. it ! Har precis gjort refill på mina för 1:a gången (man gör det 1 gång / månad) och det tog ca 1 time.  Och alltså det bästa med detta är ju att jag slipper mascara. Tänk – ingen mascar på hela sommaren!  That´s amazing! (men jag använder mascar på vipperna under ögat). 

Och du, ni är ju m.å.n.g.a. som efterfrågat en videoblogg men jag vet tyvärr inte hur man lägger upp en sån? (ska lära mig, promise!) så – igår fixade jag en liten video på instagram istället så check it out ! 😉  Jag heter gizmolinas om du ska söka upp mig där men du kan även se den på instagram på internet HÄR.

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “STRÖMLÖST.”

 1. Titti says:

  Kul att höra din röst!!
  Här i norr regnar det men jag måste till banken….har lyckats slarva bort min bankdosa någonstans i Göteborg!!?
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Oh no… den där bankdosan vill man helst inte slarva bort… Hoppas att det ordnar sig ! Och vad kul att du gillar min lilla video 🙂 Happy torsdag!!! Kram!

 2. Anna says:

  Älskar din lilla videoblogg!
  Såååå snyggt med fransförlängningen MEN jag har hör av alla att ens egna fransar blir förstörda??? Så jag vågar inte….än :/ Sen gäller det ju att hitta nån bra…..precis som när man gör naglar, alla är ju tyvärr inte bra 🙁
  Njut dagen fina du!

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar den! Tack! 🙂

   Det som händer med mina egna ögonfransar är att de växer ut med extensions på sig så, det blir tydligare när jag mister en frans p.g.a. att den syns så mycket mer med exentions på sig men den hade ramlat av oavset…

   Och! det fiffiga med ögonfransar är att det hela tiden växar ut nya ! så – när du tappar en kommer det en ny. Så jag ser ingen fara med det alls! och tro mig, jag skulle i.n.t.e. göra detta om jag riskerade att förstöra / tappa mina egna ! aldrig i livet.

   Clue här är att gå till ett proffs ! för om du väjler en billig / snabb lösning så limmar de oftast på 1 extensions på 2-3 vipper (för att spara tid / pengar) och ! det innebär att när du tappar 1 frans så tar den med sig 2-3 till… DET är inte bra ! Så – tänk som sagt på att gå till någon som verkligen kan detta. Inte till “vilken-som-helst-salong”.

   Njut dagen du också !!! 🙂

   Kram!

 3. Bara anna says:

  Hej!
  Roligt att hitta in till dig!
  På min blogg lyfter jag fram kvinnor som vågar och kan. Vill du vara med och inspirera där så hör av dig. Kika in på de andra intervjuerna så du får en uppfattning om vad det hela handlar om. Det är väldigt uppskattat ämne att läsa om.
  Ha en bra dag
  //bara Anna
  Annacecar.blogspot.com

 4. LinnM says:

  Vad roligt att höra din röst efter flera år som jag följt bloggen din 🙂 Jag önskar så att jag kunde göra en fransförlängning som du har, men ekonomin säger något annat hehe. Det är verkligen supersnyggt och perfekt under sommaren. Hoppas du också får en fantastisk dag och att du hinner med alla dina måsten innan semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *