Styling pågår…

Allmänt


Viken snygg 4-barns mamma tror ni detta är en stjel-stilen till?

Just nu ser det ut ungefär så här inne på vardagsrumsgolvet hos oss. Jag lägger ut matchande plagg till mamma, dotter & son till ett par sidor i det nr av Kamille Mor & Barn som kommer ut i butik i slutet av augusti. Men jag kan så klart inte visa er de kläder jag jobbar med idag, de får ni se då magasinet är ute, så därför visar jag en styling jag gjorde till en “stjel-stilen” i det första nr. av Mor & Barn som kom ut förra året.

Jag ska visa er det färdiga resultet av den work-in-progress ni ser på bilden senare. Nu: back to work!

Uppdatering fredag morgon kl.09:  Oh yes, Heidi Klum it is och så här såg det färdiga resultatet ut:


Ur Kamille Mor & Barn nr. 1 2009.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Styling pågår…”

  1. Josefine says:

    Heidi Klum! Puss

  2. Mirva ♥ says:

    Heidi Klum så klart! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *