SUMMER FEELINGS.

Allmänt

11146566_10152797573370796_769149558954484929_n

Åh vad lite retail therapy kan vara härlig ibland! 

Jag kom precis hem från en snabb tur down town och det är verkligen ett helt fantastiskt väder! Solen strålar, uteserveringarna är fullsatta och alla ser faktiskt lite gladare ut nu då det är vår!  Och vad passade bättre än att besöka Indiska för att förstärka mina sommarfeelings ytterligare?  Alltså jag hittade SÅ mycket fint där!  och på bilden ser ni en sneak peak av vad som fick bli med mig hem. (ska självklart fota och visa bättre bilder senare).  Inte ofta jag hittar så snygg hatt! och nu har jag äntligen en fin glasburk med kran jag också (hurra!!!) och check palmerna, de är till mina smycken!

11206070_10152797584775796_4293624237235258160_n

Men gud, har jag choklad vid munnen?!? jag tog precis en god bit men det var ju inte meningen att det skulle synas, ha, ha. Hur som helst, inte ofta jag hittar en så snygg hatt och jag är över snittet kräsen kan jag säga (bor ju i hattar nere i Thailand) så om du är ute efter en perfekt sommarhatt så är det bara att löpa till Indiska och köpa !  (pris 199 nok). 

Nu sitter jag med ett glas prosecco framför Vardagspuls (svenska TV4) men jag så fort jag postat det här inlägget så ska jag göra ett ryck här hemma. Dipp ska blandas, jag ska ringa mamma som är på golfsemester i Grekland , slänga iväg ett sms till JIG i Kina också ska göra klart för en riktigt mysig kväll med min lilla darling. Ska hämta henne på kalaset / bursdagen kl.19.30.

Önskar dig världens bästa fredagsmys! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SUMMER FEELINGS.”

 1. Önskar dig och ditt hjärta en toppenkväll- ni missar väl inte Let’s Dance? 🙂
  Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. ! 🙂 Vi satt bänkade framför Let´s Dance med chips, dipp & bubbels (well, i alla fall jag…) och Laila var ju SÅ duktig! Wow, imponerande! Också läser jag, då jag vaknat (somnade ifrån allt…) att hon åkte ur?!?!? Jag förstår ingenting…. ? Sååååå snopet! Vem var din favorit? känns ju som att fotbollsspelaren kommer att ta hem detta igen, han är grym! 😉

   Önskar dig en underbar lördag! Kram!

   • Så himla snopet att hon åkte ut, tyvärr tror jag att det har med hennes privatliv att göra- det har varit rubriker i veckan där hon bekräftat att hon dejtar en 24åring och att hon gjort så sedan bara 2månader efter att hon begärde skilsmässa från Niklas Wahlgren….Han har ju även pratat ut i pressen att han saknar henne osv. Många gillar nog Niklas och många ogillar nog att hon som är 50år dejtar en som är 24år…. Så ja, jag tror det kan ha spelat in när det kommer till rösterna- folk röstar inte utifrån dansen… Tyvärr, jag tycker Laila är supercool och dessutom de bästa kvinnliga dansaren!

    Nu hoppas jag på Anton- han är ju i en klass för sig!

    Happy lördag!
    Kram!

    • Laila är 40år ska det såklart stå! 🙂

     • gizmolina says:

      Åh men det är ju helt förfärligt hemskt om hennes val av kärlek ska påverka hur folk röstar…. Hon ska självklart följa sitt hjärta och om hennes hjärta slår för en kille som är 15 år yngre så är ju det helt ovesentligt för alla oss andra. Kärlek har inte med ålder att göra. Uff, känner att jag kan bli så upprörd över hur trångsynda människor är. De utgår från någon form av mall som de tror existerar… Tragiskt!!!

      I mina ögon så är Laila en stark, självständig, cool, framgångsrik kvinna i sina allra bästa år som njuter livet och går sin egen väg och klart att det kan sticka i ögonen på folk. Jantelagen säger jag bara… Jag blir ledsen över sånt…

      Sorry alltså men sånt har går jag verkligen igång på… TUR jag missat alla skriverier senaste tiden. 😉

      Njuuuut din dag ! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Önskar dig och lilla J en härlig fredagskväll.
  Så fin du är i hatt. Med eller utan choklad runt munnen 😉

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för komplimangen Lena! 🙂 tokigt bara med chokladen… jag såg det inte… Vi hade en riktigt mysig kväll och det hoppas jag att du också hade?!

   Njuuuut din lördag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *