SUMMERING AV PÅSKDAGARNA.

Allmänt

Glad Annandagpåsk mina kära bloggvänner! 

Nej men vart tog påskdagarna vägen? Det känns som att det är IDAG som jag landat i att det är påsk, på riktigt. Så fort har det gått! (fast vi bara varit hemma p.g.a. corona) Så det passar mig strålande BRA att det är nu som påsklovet startar för oss så att jag hinner pynta klart och njuta. Ha, ha. Så vad har vi då gjort? Well, min skärtorsdag försvann i att handla + städa här hemma, sen blev det fredag och vi hade bjudit hem fina vänner till terrassen senare på eftermiddagen så dagen gick åt till att fixa iordning där ute.  Jag sökte fram alla dynor till loungesoffan i källaren och det var ju lite av ett projekt innan alla var uppe.. Oh my! och då jag ändå var igång med att bära så bar jag dessutom ner massor med saker som samlats upp i entrén så ja, 57 gånger upp och ner i källartrappan blev den dagens träningspass. Ha, ha. Men alltså sååå skönt att ha det gjort!

Och så trevligt med besök ! Vi har verkligen inte varit sociala på evigheters evighet så det var extra mysigt att ha gäster på terrassen.  Jag fixade äggjakt till girlsen och vi vuxna skålade in påsken. Också dök min kära bror upp mitt i allt med en påsk surprise! (tusen miljoner TACK!!!) Och han hade jag inte sett på såå länge så det var verkligen en kul överraskning!  Sen blev det lördag och påskafton och då hade jag bjudit hem mamma & H till terrassen kl.14. Solen strålade och jag hade precis fått på plats allt påskpynt ute (kom inte helt i mål på fredagen) när de gjorde sin entré.

Det blev en riktigt härlig eftermiddag med sol, bubbel, snittar och våfflor som avslutades med att J tog på sig påskhare dräkten och bjöd på årets “påsktårta” som hon bakat. Och när de gått hem så dukade jag bara av och på och sen hade vi bjudit över våra kära grannar på “ett glas”  så vi blev verkligen ute heeela dagen fram till kl. 21 och dagen avslutades med att jag körde årets 2:a äggjakt. Åh det blev verkligen en otroligt lovely påskafton!

Och efter så mycket besök på en och samma gång så hade vi riktigt chill påskdag igår då vi hämtade “Donken” till lunch och njöt solen ute på terrassen. Sen köpte jag Bingolotter och påskharen (Johanna) blev med mig för att leverera de till mamma och pappa och det är ju bara så kul att köra runt med den dräkten. Alla blir så glada!  Dagen avslutades med att vi hämtade take away dinner på Waldorf och hade en soft familjemiddag bara oss 3 innan vi girls landade framför Big B och jag plötsligt vaknade av att J visar mig en film då jag sitter och snarkar i fåtöljen. Men WHAT?!?! inte snarkar väl jag? Hon måste ha lagt till någon snap effekt. Vi säger så! 😉

 

Min bloggpåsk blev så här i år igen.. Förlåt!!! Jag har verkligen försökt att maxa familjetiden också vill jag inte att både jag och JIG ska befinna oss bakom ett äpple 24/7 när J är ledig från skolan så när JIG har behövt jobba en del så har jag valt att logga helt av.  Hoppas ni förstår.

 

Nu ska vi ha movie night här så mina J är igång att välja film och jag ska ta med mig mitt champagneglas och gå in göra de sällskap. Ja, idag har jag öppnat en flaska champagne, det händer inte ofta, blir mest prosecco, men idag förtjänade jag en treat kände jag också är det ju sista påskdagen 2021 så dagen ska njutas med guldkant!

Önskar dig en kväll fyllda av feelgood & lyckliga stunder!!! 🙂

P.S i Norge startar skolorna upp igen i morgon så jag önskar alla norska vänner en riktigt fin avslutning på påskeferien! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

66
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SUMMERING AV PÅSKDAGARNA.”

  1. Marie Å says:

    Vilken underbar påsk! Att både julafton och påskafton bjöd på solsken är ändå bra vidunderligt detta år! För oss blev det precis som för er en möjlighet att träffa morföräldrar och samlas runt högtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *