Summertime !

 
Underbara skor från Moschino Cheap & Chic .

Det känns så fantastiskt skönt att plocka i bikinis, solbriller, sandaler, lätta sommarklänningar,shorts och annat som hör till när man ska resa till ett ställe där det är varmt & soligt.  Och idag när jag var och hämtade ut nya linser så fick jag BLUNDA när jag passerade alla nya solbriller för det lockade enormt att prova nyheter från Gucci…  😉

     
Jennifer Aniston on the beach och snygga solbriller från Marc by Marc Jacobs.

Nu ska jag gå på "nattpasset" här och jobba några timmar och för att få energi till det så lyssnar jag på den HÄR så att jag ska hålla mig vaken. Musik piggar verkligen upp !  Tjohooo ! 🙂

P.S ser att jag fått frågor ang. min päls . Jag sålde den i min butik Gizmo & Co  och den är egentligen lång men för några år sedan så lämnade jag in den hos en skräddare som klippte av den. Tyvärr kommer jag inte ihåg märket på den? och jag vet heller inte om någon butik här i Oslo som selger den så beklager att jag inte kan hjälpa er…Jag lovar att söka efter leverantörens namn i mina pärmar !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Summertime !”

 1. Li nda says:

  Jag förstår att det måste vara mysigt att plocka fram de tunna ljusa sommarkläderna! Jag bara längtar! Hoppas "nattpasset går bra. själv kryper jag nog ner i sängen med min bok! Kram!

 2. Louise says:

  Åh tänker på sommaren när jag ser de bilderna.

  Men nu är allt bara grått och trist…:(

 3. Josefine says:

  Sov gott vännen, hoppas Johannas näsa slutat rinna och att ni får en skön natt. Elian somnade sent ikväll han också efter några spring men det beror nog på att han fick sova två timmar i eftermiddag vi var så sega alla tre =) Sen somnade han utan vällingen i soffan, STOLT Mamma! 🙂 Nej nu ska jag hoppa i säng, detta är ju way too late for me 🙂 Puss o Kram!

 4. Nettisens says:

  Hej på dig gumman!

  Du får inte glömma bort att ta hand om dig själv och kom ihåg att koppla av ordentligt i Thailand och samla krafter inför ditt projekt som vi läsare ser fram så mycket emot.

  Ha en underbar fortsatt natt och trevlig resa.

  Kram från Nettisen

 5. Evelina says:

  Längtar till sommaren som attan alltså 😀

 6. Tina says:

  Kikar in!

  Lämna gärna ett spår hos mig också 🙂

 7. Sofia says:

  Åh gud vad jag längtar till sommaren nu!!! Suck

 8. Härlig blogg du har!

  Jag älskar verkligen den 😉

  Kolla gärna in min blogg,

  Letar just nu nya personer jag kan byte länkar med!

  http://chilen.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *