SUN + BEACH + POOL = FEELGOOD.

Hey sweeties!

Åh vilken härlig dag vi har haft! Och vilken lyx det var att ha strålande sol från en klarblå himmel heeela dagen. Amazing! Men jag körde lite väl hårt i solstolen för efter 5 veckor här nere lyckades jag bränna mig idag. Hur tokigt som helst… Så nu ligger jag här i sängen, och har precis smörjt in mig med ytterligare ett lager med after sun och brevid mig ligger hjärtat och sover efter en heldag på MiniLand som avslutades med minidisco. Men – det här var första gången som hjärtat inte var med. Liten har verkligen blivit stor. That´s for sure! 😉

Hjälp – nu håller strömmen på min mac på att ta slut och jag håller på att somna…zzz…så ser ut som att jag får jobba vidare med det här inlägget i morgon.

Önskar dig en riktigt mysig kväll! 🙂

Godnattkramar!

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 2 Comments

2 responses to “SUN + BEACH + POOL = FEELGOOD.”

 1. Christina says:

  Gå och ta en Aloe Vera behandling på en skönhetssalong. Gjorde jag när min panna blev rejält bränd i Thailand för några år sedan. Kunde sola som vanligt dagen efter.
  Njut er resa:)
  Kram

  • gizmolina says:

   Tack snälla du för tipset och omtanken! Men det var inte riktigt så illa och när jag vaknade dagen efter såg jag – tack och lov – mer brun än röd ut… 😉

   Önskar dig vackra sommardagar! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *