SUNNY NEW WEEK.

Dagens tänkvärda.

Moooorning girls!

Det blev en v.ä.l.d.i.g.t. spontan speed-shopping-tur till Sverige på oss igår. Och jag överdriver inte då jag skriver speed för vi snackar 45 min från att vi parkerat till att vi körde mot Oslo igen.   Men det gick! tack vare att jag hade en klar plan på vad jag skulle handla där inne i den gigantiska matbutiken. Sen, då vi ankom Oslo igen så  hämtade vi upp Johanna + kompis och körde raka vägen till biografen för att se “Doktor Proktors Prompepulver“.  Eller det var JIG som var på bio med dem, själv körde jag hem och packade upp all mat och plötsligt kom jag på mig själv med att stå och skura ur kylskåpet!?! Alltså det händer i.n.t.e. ofta, så ja, det var på tiden om jag säger så… 😉

Och nu är det måndag och solen stråååålar och den här veckan bjuder bl.a. på besök av både min älskade mamma och min kära moster. Så detta blir en BRA , trevlig och xtra festlig vecka!  Men innan mamma ankommer, om ett par dagar, så har jag plenty to do så nu är det full fart framåt som gäller!

Snapshot från köket i lördags. Min fina Lisa Rinnevuo tavla har äntligen hamnat bakom glas & ram.

Nu ska jag fota lite mer ting till min utförsäljning (till er som beställt Rice-ting: de är postade och på väg!) så att jag kan blogga ett nytt utförsäljnings-inlägg så got to go !  Hoppas att solen skiner hos dig också idag och att du får en fantastisk start på veckan!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *