Sunny sunday!

Allmänt

168397-336

Innan jag glömmer det igen..
TACK underbara omtänksamma vännen min – Kjersti – för de vackra pionerna som stod och väntade utanför dörren igår när jag och sessan kom hem. De värmde!

Dagen idag blev såå härligt soft & skön. Jag och sessan gick inte ut förrän närmare 15.30. Gick då till parken och där kryllar det alltid av barnvagnar på söndagarna. Köpte våffla, gick runt så att sessan fick sova och sen gick jag till Highbury (en fotbolls pub nära där vi bor) för att sätta mig och skriva lite så att hjärtat skulle få sova så länge som möjligt men det var inte så jätte smart…

… för precis när jag satt mig så blir det mål i matchen och alla på puben "skriker" så att hjärtat vaknar och sekunden efter började det att regna också….Så så gick det med den solstunden 😉  Det var då jag fotade den här bilden, vi satte oss med ett träd som regnskydd och väntade på JIG som kom och mötte upp oss innan vi gick hem.

Nu är dag dags för dagens bad!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Sunny sunday!”

 1. Sanna says:

  Ville bara säga att du har en ursöt liten dotter.
  Visade mina syrror som också är bebistokiga vilken gullig “bloggbebis” jag “hittat”, vi år 18, 24 och 26 år gamla (inga barn ännu), och dom blev helt tokiga i din sötnos dom med!

 2. AnnaStina says:

  Hej Sanna!
  Vad roligt att du och dina syrror tycker om min lilla sötis 🙂 det gör mig jätte glad! 🙂 Hoppas du fortsätter att följa med på våra äventyr…
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *