SOVER – VAKEN – SOVER – VAKEN…

Casa Gizmolina idag runt kl.18.30. 

Godkväll kära vänner!

Jag har fått världens knäppaste dygnsrytm… Somnar med hjärtat runt kl. 23 (efter att hon sett svensk barn TV som startar kl.22.10) och sen vaknar jag runt 01.30 och är uppe till runt 04.30… somnar om, och sover till ca kl.09. Men idag sov jag till kl. 10.40!  Hjälp så stressad jag blev av det, kände att jag tappat halva dagen. Men fick samla ihop mig och tänka att det ju egentligen inte spelade någon som helst roll. Vem bryr sig liksom?  Gick till gymmet och var så peppad av den grymma musik jag lyssnar på (en Dj mix från David Guetta) att jag aldrig hade lust att sluta så efter löpband + styrka så körde jag lite dansmoves framför spegeln. DET är fördelen med att ha hela gymmet för själv! 😉

Sen blev det en eftermiddag vid poolen. Johanna lekte med sin nya spanska kompis (hon kommer och knackar på varje morgon, sött) och jag läste lite i min nya super peppande bok. Du kommer väl ihåg han jag visat ett par inspirations videos med?  Han som inspirerade mig att göra en ny sak varje dag? Robin Sharma heter han och det här är andra boken av honom som jag läser, den heter The leader who had no title. Har du läst den?

Nej, nu måste jag sova vidare här så jag önskar dig en mysig kväll vidare och en natt fylld av härliga drömmar! 🙂

P.S jag hamnade på en thai-nyhetskanal som var på engelska då jag zappade runt på TV´n tidigare i kväll och de varnade för kraftiga regn och åskskurar i helgen, en tyfon som heter Rammasun och vågor upp till 4 meter !?  Hoppas att det inte stämmer för jag har planer om att njuta helgen på beachen

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *