SPRING COMING UP.

Happy torsdag sweeties!

Åhhh vilket underbart väder Oslo bjuder på i dag!  När J vaknade brevid mig i stora sängen så sa hon “mamma, nu är det vår!” för solen strålade in genom fönstret och fåglarna kvittrade.   Nu är det väl liiiite kallt fortfarande och vi är ju bara i mars men nog sjutton känner vi att våren är på G !  🙂

Jag har somnat i från allt varje kväll den här veckan så jag ligger minst sagt lite efter här (brukar ju vara uppe till 1-2 och har plötsligt somnat runt 21..) Ska sladda förbi skolan med en present till kalaset J ska på efter AKS  och sen iväg på ett  inspirerande inköp .   Hej och hå vad det går… ! och jag har ju ändå bara 1 barn att ta hänsyn till så dagens ROS går tveklöst till alla er som lever ensam med många barn. Jag b.e.u.n.d.r.a.r. er och hur ni får ihop era dagar !

Dessa underbara kuddar / puter kommer snart upp i min webshop.  Nya kuddar är verkligen en perfekt quick-fix i hemmet och dessa får ligga på sängen, eller i soffan… 

Nu kör vi torsdag ! 🙂

P.S  osäker på när / om  jag har öppet butiken i dag p.g.a. andra uppdrag…  ger besked !  Men lördag har jag öppet kl. 12 – 16 ! 

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SPRING COMING UP.”

 1. Gry Jonassen says:

  De putene vil jeg HA!!!!
  Snart helg, så jeg sier happy weekend da jeg har fri i morgen.
  Klem

  • gizmolina says:

   Visst är dom fina ?! 🙂 Klart du ska ha sånna ! men du, jag har bara max 2 av varje färg….. lägger upp dem i webshopen i kväll. Vad lyxigt med fri i morgon! HAPPY weekend till dig också finaste du ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *