Super inspirerande dag !

Allmänt


Här är vi på super fina interiörbutiken "Bolina" som ligger lite utanför Oslo. Jag såg alltför mycket fint där idag.. 😉

Vi har varit på super inspirerande tur idag och nu har jag så mycket på önskelistan att jag önskar att det var imorgon jultomten skulle knacka på dörren eller att det var jag som skrapade fram dom där 5 miljonerna på Triss i morse 😉

Jag ska berätta mycket mer om dagen senare för nu ska vi iväg ut igen lika snabbt som vi kom hem (vi kom innanför dörren för typ 5 min sen). Vi ska träffa vår underbara granne i Thailand, Roar, och äta middag med honom nere på Aker Brygge kl. 17.00 så …. got to go!

Önskar dig en jätte mysig kväll och hoppas din dag varit perfekt !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Super inspirerande dag !”

 1. Nelly says:

  Låter som en superdag och som en superkväll. Ha det så trevligt!

  Kram

 2. Hoppas att ni får en härlig kväll!

 3. Sara says:

  Hej du, det såg ju ut som en supermysig affär… Jag är en trogen läsare till dig och har sett att du varit i New York tidigare. Har alldeles precis bokat en resa dit till om typ tre dar (ojoj) och tänkte höra om du har några tips på lite NY-musts? Känns som du är en sån som vet var man ska shoppa och så;). Ha det gott!

 4. Angel says:

  Fina ni är,trevlig kväll

 5. Lotta says:

  Hejsan!

  Om du träffar han nån fler gång så hälsa gärna från mig =)

 6. Madelene says:

  Hoppas ni har haft en trevlig Torsadg. Jag har gått på semester i dag och skall vara ledig i 6 veckor underbart.Så i dag firar jag det med skumpa. Vill bara skriva att du verkar vara den underbaraste tjej som finns på dena jord.Ha det nu så jätte bra många BAMSE KRAMAR Madelene.(Landvetter)

 7. Anonymous says:

  Hej anna-stina!

  Kan inte du skaffa bloggkoll? Skulle varit så enklare 🙂

  Tack för en toppen blogg..Kram

 8. Madelene says:

  Vad har ni köpt Johannas tappet?

  Vi skall göra om våran dotters rum.

  Kram Madelene+dotter(Landvetter)

 9. Madelene says:

  Vad har ni köpt Johannas tappet?

  Vi skall göra om våran dotters rum.

  Kram Madelene+dotter(Landvetter)

 10. AnnaMalin says:

  Åå vilken FIN och mysig blogg Du har! Jag har kikat runt lite och blir otroligt inspirerad av Dig – både gällande inredning och outfits 🙂

  Ha det gott!

 11. sessan ♡ says:

  Tjingeling Tjejer!

  Glömmer ju bort att titta in här, nu som ni är hemma….

  Jag skulle haft en "på minnare" av något slag lol

  Dagarna är ju hektiska & uppföljning av egen blogg & kommentarer där är ibland mer än nog, till att man "fri surfar" bloggar.

  Tänkte på er idag när jag köpte ett par inne tofflor från Petit by Sofie Schnoor i silver till min prinsessa, dom var så Johanna på något vis! Fråga mig inte why….

  Oavsett smal talk, önskar er en underbar helg & hoppas vi får lite sol i Oslo trakterna ☀

  Miljoner kramar till er båda från oss båda ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *