Super MYSIG eftermiddag!

Allmänt

168397-1247
Eftersom min kamera är sönder så får jag dagens bilder av Josefine (TACK! vännen).

Vi har varit hemma hos våra underbara vänner Josefine & Elian och MYST ett par timmar i eftermiddag. Jag ska skriva mycket mer om det snart men just nu har jag en super trött liten prinessa här som ska badas och nattas. Hon har nämligen – för första gången! – inte sovit eftermiddag så jag misstänker att hon kommer att somna hur fort som helst. Hon ropar på mig hela tiden, måste gå…!

Önskar dig en riktigt mysig kväll!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Super MYSIG eftermiddag!”

 1. josefine says:

  ÅÅÅ hoppas att nattning går jättebra, kanske du får massa ensamtid i lugn o ro, HOPPAS! tack för besök, ni lyste upp vår eftermiddag!
  Puss

 2. Li says:

  Hej!
  Jag fick ett tips idag på en sida där man får en kamera -GRATIS bara man registrerar sig så du kanske kan kika in där o få en ny kamera! hihi! 🙂
  http://CameraForFree.co.uk/index.php?referral=405009
  Lycka till!
  Kram

 3. Lana says:

  Alltså, du måste sluta ladda upp så underbara bilder på din dotter. Hon är för sööööt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *