Suuuuper mysig eftermiddag.

Allmänt

168397-738

Här MYSER jag och min sessa hemma i min bästis Lottas trädgård i eftermiddag 🙂 Kidsen sov om varandra men hann leka en liten stund i gräset. Johanna är såååå glad i Lottas barn Stina & Mimmi, hon blev helt till sig då hon mötte dem idag. Sånt gör mig glad! 🙂

Jag är sååå IMPONERAD över Lotta som är hemma ensam med sina 3 kids då hennes mann är en del i svenska styrkan i Afghanistan. Inte nog med att hon fixar ALLT med kisden (7 år, 3 år och 2 år), hon jobbar dessutom som tandläkare. Hon är en power girl! 🙂

TACK Lotta för en helt perfekt dag.! Jag fick massa energi av vårt härliga girl talk idag och jag längtar redan till imorgon då vi ses igen. ! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *