Svalkande “after shopping” dopp!

Allmänt

168397-2318

När vi kom tillbaka till resorten efter shoppingen igår så fanns det bara en sak att göra: kasta sig i poolen! 🙂 och Johanna bara älskar att bada. Hon pekar på poolen och gör ljud som jag vet innebär att hon vill dit 😉

I skrivande stund är det fredag och klockan är 14.25 och en nyvaken liten darling sitter i mitt knä och tycker att mamma är jätte tråkig som bloggar 😉 så – vi ska gå och ta oss ett dopp här nu tror jag, ska bara försöka lasta ner en bild till innan jag ger mig.. 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Svalkande “after shopping” dopp!”

 1. jennifer says:

  hej hej!! vad ligger priserna på för okridé i tahialnd???

 2. astrid says:

  God helg til deg Anna Stina og din lille prinsesse.
  kram fra Astrid på Ekeberg Idrettens Hus.

 3. H-S says:

  önskar klockan var 14.25 här också, då är veckans skolarbete färdiga och jag kan ta helg. Efter att läst alla dina nya inlägg har jag i alla fall fått en bra start på dagen. Ha det bra allihop!!

 4. Majken. says:

  aw vad det ser härligt ut!
  kram 🙂

 5. NinaK says:

  Åhh..det ser helt underbart ut =) jag ska nog beställa en charter till Thailand snart ;)..hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *