Svarta skinnbyxor = snyggt!

Allmänt

168397-2839
Svarta skinnbyxor och svarta lacktights har varit en trend en stund nu och med ratt topp, skor etc till sa ar det riktigt snyggt tycker jag 🙂

Phuket kl. 12.05, Karon Beach, torsdag fm.

Jag har alltid tyckt att det ar super snyggt med ett par tighta svarta skinnbyxor och jag shoppade mitt forsta par typ 1996 tror jag? och efter det har det blivit ett par till men de forsta var de basta for det ar inte latt att hitta "ratt" skinnbyxa.

Jag salde sa klart skinnbyxor i min butik och mitt tips ar foljande:

Byxan ska sitta super super super tight nar du koper den och du ska nastan inte kunna andas i den (= du maste absolut ligga ner for att stanga knappen!) for efter nagra timmar sa har skinnet format sig efter din kropp och da sitter den perfekt! 🙂

Om du koper byxorna for perfekta fran starten (= du kan sta upp och stanga igen knappen utan att halla in magen extremt mycket) sa blir det "gallivarehang" efter ett par dagar och det vill man ju inte direkt ha 😉


Miss.Beckham pa shopping i riktigt tighta byxor haromdagen.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *