Svenska Kyrkan..

Allmänt

168397-222

När prästen var på besök igår så säger han att han tycker att han känner igen mig?!

Berättade då att jag varit på HELA omslaget till Svenska Kyrkans "tidning"  "Margaretabladet" sept/okt 2004. Det var den här bilden som var tha cover och i tidningen var det 2 sidor intervju med mig.

En dag ska jag göra en "bok"  av alla intervjuer / tidnings artiklar om mig… Får gå på Ordning & Reda och shoppa! 🙂

P.S visst ser jag "kyrklig" ut på bilden…?!  😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Svenska Kyrkan..”

 1. Sandra says:

  vilket häftigt och jätte fint kitty halsband!
  vart har du köpt det och hur mkt kostar det?
  du kanske kan visa en bättre bild?
  blev ju helt kär 😛

 2. AnnaStina says:

  Hej Sandra! Kul att du tycker om halsbandet! 🙂 Det är mitt favorit halsband, jag älskar det!! Har köpt det på internet för säkert 3 år sedan… Designern heter Tarina Tarantino och jag har flera halsband från henne 🙂 Ska checka vad hemsidan hette… tror det är “rafaelhawaii”… Klicka på designern Tarina Tarantino.! Ska ta fler bilder. Men nu ut i solen! 🙂

 3. Anni says:

  Hej! Kikar in här ibland och känner igen mig i mycket av det du skriver då jag har en 10mån kille härhemma. Undrar lite om ditt inlägg där du skriver att du ofta varit med i intervjuer o dyl. Hur kommer det sig? Hur kommer det sig att du var på omslaget för Svenska Kyrkans tidning?

 4. Caroline says:

  Hej AnnaStina! Jag brukar läsa Josefines blogg och kikar in här med lite då och då, och man får verkligen samma feelgood-känsla här med! 🙂 Du har verkligen en jättegullig liten tös!
  Hursomhelst så blev jag lite nyfiken på namnet Gizmo som din affär hette, så jag googlade lite förut och det visade sig att det är en idiot som kopierat massor av inlägg och bilder från Josefines blogg nu igen..
  🙁
  Jag skrev om det i Josefines blogg (se http://prinsessans.blogg.se/1176827232_jobbkollegor.html#comment) och tänkte säga till dig med då du med indirekt blir drabbad då det finns kort på dig med på dessa fejkbloggar.. Usch så trist det är med folk som bara förstör! Ni får väl kika lite på hur ni ska lösa det här..
  Kramkram

 5. Jessica says:

  JÄTTE vacker bild söta vän !!

 6. AnnaStina says:

  Anni –
  Vad kul att du tittar in hos mig ibland 🙂 Orsaken till att jag varit intervjuat så mycket i mitt liv är att jag haft jobb som gjort mig intressant. Blev tex chef för en Filmstaden (SF Bio) redan då jag var 21 år, har haft en butik i Oslo med ett speciellt kund koncept som var intressant att skriva om osv osv osv.. Att jag blev intervjuad i Svenska Kyrkans tidning var egentligen en tillfällighet. Journalisten skulle egentligen göra ett “hemma hos” reportage i min lägenhet till en tidning i Sverige, men så blev det en intevju ang. att jag varit hemma “utbränd” 1 år istället och att jag efter det året förverkligade min livsdröm, att starta min butik.
  Kram! 🙂

  Caroline –
  Tusen tack för att du tycker om min blogg! Det gör mig glad! 🙂 Men så förfärligt tråkigt det är att Josefines blogg kopieras.. 🙁 Det är ju inte klokt att någon kan göra nåt sånt! Helt sjukt! När jag såg ditt inlägg på min blogg så smsade jag direkt till Josefine och hon kontaktade då blogg.se och som du vet så har hon ju polisanmält vilket är BRA! Så TACK snälla du för att du skrev och berättade till mig och henne!!! 🙂
  Kram! 🙂

 7. AnnaStina says:

  Caroline –
  Glömde… Butiken min hette Gizmo & Co efter min perser katt Gizmo som jag hade i 12 år (han dog tyvärr för 4 år sedan..). I butiken hade jag en jätte fin bild av honom i svart/vitt bakom kassan, han var super söt 🙂
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *