Sveriges Nationaldag 2003

Allmänt

168397-410

Här är en bild på mig i min butik på Sveriges Nationaldag 2003. Jag stod och jobbade i Kalix dräkten hela dagen och hade svenska flaggan på kassadisken.

Åååå vad jag saknar min älskade butik…

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Sveriges Nationaldag 2003”

 1. josefine says:

  Sitter o tänker på dig nu!
  saknar våra smskvällar =) Annars skulle jag skrivit:
  Hoppas du snart får henne att sova, vi hålle rpå två timmar varje kväll nu vi…. Han får sussa i bara blöjan o dricka massa vatten. Sen skulle jag skriva att du MÅSTE börja äta oftare, din tokfia! o så skulle jag skriva: mysigt med skansen, men du hinner ju inte se antar jag…. KRAMAR!!!
  jo just ja, nu skriver jag: jag förstår att du saknar ditt livsverk, men Johanna då hon växer upp o gör sina framsteg, skaffar sin första bästis, gör sitt första prov i skolan, tröstar dig o säger att du är vacker utan att hon visste du behövde trösten, då hon tackar dig för att du varit en så härlig, varm, spontan MAMMA till henne DÅ DÅ DÅ kommer det vara värt det! Men jag vet att du redan nu känner så…. =) Tänkte bara få dig att se henne i sin studnetKLÄNNING med rosor kring halsen, svensktalande säga : MAMMA: du är bäst!

 2. sofie says:

  Gud va sött skrivet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *