Svinesund & The Hills.


Johannas MAX favorit: nuggets. Min favorit: Originalmål. Också x-tra dressing så klart. Mums!

Oj, oj, oj, så S K Ö N T  det var att lyxa till dagen med en nap ! 🙂 Nu har vi ätit middag och reprisen av Skavaln  pågår och på tal om det så är det här det enda bildbeviset för att vi var i Sverige i fredags 😉 Jag hämtade upp Johanna på dagis runt kl.14 och efter ett shopping-stop i Svinesund (precis vid svensk/norska gränsen) så vi var hemma igen runt 21. Vi shoppade massa GOD svensk mat (också välling så klart), var innom leksaksbutikerna, jag laddade upp med svenska magasiner också gjorde vi ett stopp i en dvd-butik.


Plötsligt ser jag Olivia Palermo “överallt”, bl.a. i en “stjel stilen” i senaste svenska Chic. Och jag får erkänna att då jag – för länge sedan – visade bilden till höger som en “inspirerande outfit” här på bloggen så visste jag inte vem hon var 😉 

Alltså – seriöst –  är det bara jag som inte sett The Hills & The City ? Innan vi drog till Thailand gick det upp för mig att detta är serien som “alla” utom jag ser så: jag köpte hela första sessongen av The Hills på dvd i Patong (goood copy 😉 och i fredags fick sessong 2 bli med hem från Sverige (såg 2 första episoderna då hjärtat somnat) så nu är jag på gång 🙂

Jag NJÖT verkligen av att ha svensk mark under fötterna och i bilen på väg hem så bestämde jag mig för att 2010 ska bli ett år med MÅNGA Sverige besök !  🙂

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Svinesund & The Hills.”

 1. Laila says:

  Hej! Undrar om du hört talas om jordbävningen på Haiti? Känner du aldrig att du vill uppmärksamma sådant i din blogg. Använda den någon gång ibalnd, till något annat än det ytliga!? Många läser din blogg, uppmanar du om att hjälpa dessa stackars människor, kanske en del skulle ta till sig det! Du skulle kännas mer sympatisk, om det kändes som om du bryr dig om dem, som inte är lika lyckligt lottade som su?

 2. Hanne says:

  Hei fine Anna-Stina min favorittbloggerske..:-)
  Er så glad i bloggen din og alle dine fine tips.
  Skal selv på handletur til Svinesund og Norbysenteret neste lørdag. Kan du gi meg noen tips om gode ting og handle foruten velling og godis?
  Blir så glad om du kan ta deg tid til å svare.
  Ha en fin uke både du og Johanna!
  Klem Hanne:-)

 3. du är inte den enda, dagen innan årsskiftet såg jag mitt första avsnitt av the hills och idag såg jag klart säsong tre. jag är fast.. haha

 4. du är inte den enda, dagen innan årsskiftet såg jag mitt första avsnitt av the hills och idag såg jag klart säsong tre. jag är fast.. haha

 5. Stina says:

  Har inte sett the hills, är det inte lite highschool fjortis över det hela? Jaja, inte konstigt att det kallas flickprogram vissa gånger! hehe…
  Du var sugen på att göra om hemma, jag med! spännande att få följa med i ditt göra om. Och kanske blir det hus såg jag!!=))) Åh, vad FAB att få fixa ett helt hus. Det är du som klippt och skuret för!! Själv funderar jag på att måla mitt sovrumms golv vitt? Men jag är fortfarande lite osäker? Det är ju såå fräscht och snyggt men samtidigt är det ju mode i allt och sen när det inte längre är lika hett med vitt golv är det svårt att byta tillbaka då man faktiskt skadar golvet. Vad skulle du göra?
  Ha en mysig kväll kära ni!
  Kram

 6. Lene BK says:

  God kveld!
  Du har bare en helt herlig blogg som jeg leser hver dag! I går på Steen & Strøm (Fru Lyng)fikk jeg øye på en utrolig vakker dame og jammen snakket hun ikke svensk også, det må ha vært deg;) Du er enda vakrere i virkeligheten enn på bloggen!
  Takk for alt du deler med oss!
  Ha en kjempefin kveld!
  Klem, Lene

 7. Annika says:

  MAX… Mmm.. så gott! Testa greengarlic dippen nästa gång… Oooh! Livsfarlig är den.. 😛

  Hoppas du hade en skojig stund i Sverige.

  Följer din blogg så gott som dagligen. Fast är dåååålig på att kommentera.

  The Hills… har jag ramlat över på MTV nån gång ibland…

 8. Oh, om du gillar the Hills så kommer du fullständigt att ÄLSKA the City, det är jag helt övertygad om. Och om du inte vill köpa dvd:erna så kan man kolla på dem på mtv.com (us-siten) utan några som helst problem. Jag håller på med the Hills säsong 5 just nu och längtar tills andra säsongen av the City börjar.
  Jag har också tagit en liten nap idag och det var hur skönt som helst. Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll och får sova gott inatt. KRAM Lotta

 9. Fairy says:

  Ja jag håller med Laila.
  Det verkar vara många penningstinna som läser A-S blogg. Thailandsresor o massa lyxshopping.

  Då kan man väl "puffa" för att skänka pengar till "Läkare utan gränser", "Röda Korset", UNICEF eller ngn annan hjälporganisation.

  Snäll visa NU att du inte är så ytlig som du ger sken av.
  Har du skänkt något?

  Likväl att du berättar om allt du har shoppat så kan du väl berätta vad du har skäknt för att uppmuntra andra till att göra det.

  Kom igen nu A-S!

 10. LiSSaN says:

  Komiskt! Jag beställer exakt samma som du de gånger jag är på Max. Dressingen är UNDERBART god!

  Här har du en som är besatt av The Hills (inte lika mycket med The City…än..haha!) Tyvärr har jag hunnit ikapp på mtv.com och måste invänta nya avsnitt. Suck… -lyxproblem dock ; )

 11. Marianne says:

  Det är verkligen fruktansvärd med katastrofer och allt elände runt om i världen och det är väl ingen som missar detta. Jag ser och hör på nyheter och läser dagstidningar och jag har både fadderbarn och getter i Etiopien, stöttar röda korset och köper Unicefs julkort! Men jag behöver också glam, vackra saker, inspirerande inredning och kläder. Jag tror Anna-Stinas hela idé med bloggen är just att det skall vara en fristad och som hon själv skriver en "feel good" blogg.
  Det finns mängder av bloggare som är engagerade i världsproblem och skriver om det, all respekt till dem!

 12. Åsa says:

  Jag håller med Marianne…man behöver lite annat att tänka på när det är hemska saker som händer runt om i världen.
  Det är inget fel att skriva om naturkatastrofer o andra hemskheter på sin blogg tvärtom, men det är heller inget fel att inte göra det.

  Fortsätt som du gör A-S,man får ny energi tankad på din blogg, energi man behöver för att klara (någorlunda) alla chockbilder som kommer upp på nyheterna!

 13. Madeleine says:

  Håller med ovanstående…..Skulle man bara läsa om allt elände i världen och skänka pengar till allt så skulle vi människor gå under. Vi är inte mer än människor och behöver glädje också:)Vilket inte betyder att man bryr sig mindre för det….

  Så kör på ditt sätt A-S!

  KRAM Madeleine

 14. Anna says:

  Nä, du är inte den enda som inte sett The Hills och The City! Jag har, som någon annat skrivit innan, "ramlat" över det på MTV några gånger. Hmm…kanske oxå får köpa boxarna då? Hur många Hills boxar finns det ute, vilken säsong är dom på nu? Och The city? Tacksam för svar fr nån som vet? Kraaam till dig A-S!!

 15. Laila says:

  Jag menar inte att bloggen plötsligt skulle bli en SÅ engagerad blogg i alla stora världsfrågor. Men någon gång ibland händer något alldeles särskilt otäckt, tragiskt i världen. Haitijordbävningen är bland det värsta som hänt. Värre än tsunamin säger de…

  Även om jag haft en blogg inriktad på mode, hade jag aldrig kunnat hålla mig från att när något sånt här händer, att uppmärksamma det, och mina läsare…

  Förstår ni verkligen inte vad jag menar? Om Elin Kling som är fröken mode med stort M kan göra det, kan väl för sjutton A-S göra det???

  Känner tyvärr inte alls den där feel good känslan här inne. Men det är inte därför jag besöker bloggen, den är underhållande i sin ytlighet förstås!

 16. Marianne says:

  Förstår precis vad du menar Laila och kan också tycka att det finns en blasé ytlighet ibland, framförallt i kommentarerna!
  Glöm inte herller att Elin Kling är avlönad av Aftonbladet. Du, starta en egen blogg, du kommer säkert få massor med läsare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *