SVORSK & VALENTINE TIPS NR.2.

Allmänt

Ett tips inför Valentine på fredag…. Kapp Ahl`s super fina Fifty shades of grey kollektion….! Jag har själv den vackra silkemorgonkåpen som syns på bilden. Love it! (och ja, jag har troser + masken också…tihi..)

Oh yes, pannekaker blev det, eller plättar som jag är van att kalla dem.  Med hallonsylt till. Gott! Och nu väntar läxor och det är i.n.t.e. alltid lika lätt för mig kan jag avslöja…. Hade utvecklingssamtal med Johannas fina fröken i fredags (var SÅ stolt mamma för hjärtat är så duktig) och fick veta att Johanna mixar en del svenska / norska ord så det är skärpning som gäller för mig nu alltså. Jag får i.n.t.e., jag upprepar, INTE skriva något på svenska nu när vi gör läxorna…. Haft heter hatt och inget annat.  😉

Borde knipsa dagens också men hur lätt är det då det är kolsvart ute och jag inte hittar någon frivillig fotograf här inne?  Men i morgon ska jag skärpa mig och rigga upp det kamerastativ jag fick av pappa i somras. Hög tid att testa det nu. Det är ju februari. Snart sommar igjen.   Och gud, får ju inte glömma att vi ska göra valentineskorten också så att de kan postas i morgon.  Bäst att sätta fart här!

Njut din kväll!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SVORSK & VALENTINE TIPS NR.2.”

 1. Elin says:

  Älskar också den kollektionen! Synd bara att det inte finns i ex 70 DD. Ska man köpa större kupor på Kappahl så måste man tyvärr vara bredare runt.

  Tack så fantastiskt mycket för din underbara blogg!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fantastisk feedback Elin! Den lyste precis upp hela min kväll här! 🙂 Och ja, visst är kollektionen fin?! Ang. BH så är då en sak heeelt säker: jag behöver en ny a.s.a.p. ! Måste ta tag i det en dag snart…

   Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 2. anna says:

  Hej fina du!

  Glöm inte att du är en fab kvinna i sina bästa dagar. Låt inte en simpel kommentar trycka ner dig. Klart du också kan få ha depp dagar, vem sjutton har inte det liksom.

  Nu en liten fråga…har du lagt upp bilder från Johannas kalas kanske har jag missat det? Behöver lite kalas inspiration och iom att du ALLTID gör det så tjusigt ville jag se vad just du hade hittat på. Blev tex jätteinspirerad du du visade upp en frukostbild för jättelänge sen. Du hade dukat upp så fint till er girls med Rapunzel tallrikar och servetter. Då slog det mig att aha, varför ska vi vuxna inte kunna göra barnen sällskap med dom fina barnmotiven som finns. Man ska passa på medans tillfälle ges. Barnen växer så fort.
  kram bara lite tankar från mig.

  • Åh vilken f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. kommentar att vakna till! TACK Anna! Jag suger i mig varje ord du skriver. 🙂 Och vet du, jag har faktiskt inte bloggat Johannas kalas så det är ju en strålande idè att göra det i dag! Så – på din begäran kommer kalas-inlägget senare. Men ha inte för stora förväntningar nu bara för det var ganska enkel dukning…

   Önskar dig den bästa torsdagen och tack igjen för dina fina ord! Kram!

 3. Lena says:

  Heihei!

  Tenkte på det her med svorsken… Mine barn er norske men går nå i svensk skole, har gjort det i tre år og er i samme alder som din Johanna.
  Deres frøken mente det ikke var ett stort problem med svorsk, hun så det som noe unikt og ville ikke at vi skulle legge stort fokus på det.
  Syntes det var så fint, hun ville heller løfte frem barna for den de er.
  Fantastisk!!

  Bare ett tips på en annen tankegang…. uten dårlig samvittighet!

  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *