Sweet dreams!


Maileg kaniner + bokstaver + vimplar = Me like !!!

Min plan om att lägga mig före 00.30 håller inte den här veckan, men kanske nästa? 😉


Jag måste bara tipsa om denna super söta scooter som Johanna har i rosa för den är perfekt till balansträning inför cykel-premiär. Du hittar den hos butiken Sprall.

Nu hoppar jag i säng!

GoDnATt & SoV gOtT! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Sweet dreams!”

 1. Irene says:

  Samma här 😉

 2. Lovisa says:

  Hejsan ! Jag gillar dina diesel jeans skarpt,men är det dom du har på dig till den vita tunikan i föregående inlägg ? På en bild är det hål på höger knä men på dom andra ser de ut som det är på vänster knä :/ eller är det på båda ? Hm…..Tänkte försöka hitta jeansen idag,hoppas jag lyckas. Sedan undrar jag om du köpte den vita klänningen med blommor på ur HM:s garden collection,jag har köpt den men velar (stay or go) vet inte hur man skall styla den,har du tips ? Funkar den till jeans tro ? Vad tycker du ? Ha en härlig dag fylld av sol och glass :))

 3. Anna-Karin says:

  Me too!!!

 4. Mia says:

  Japp underbara saker:)

 5. Ms Mix says:

  En sån där scooter vill ju JAG ha! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *