Sweet dreams!

Allmänt

 

Min lördagkväll bjöd på: rosa bubbel, vita rosor, Så mycket bättre, nya magasiner: Bolig Pluss & Costume, mängder av tända ljus ,   och en lite snurrig Johanna som somnade rekord sent…

Nu ska jag hoppa i säng! 🙂

 ♥ SwEeT dReAmS! ♥ 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Sweet dreams!”

  1. Johanna says:

    Hoppas att ni sovit bra! 🙂

  2. John says:

    När min pappa 4 veckor senare kom ut från behandlingshemmet igen så hade jag och min bror inga som helst förhoppningar om att han skulle hålla sig nykter speciellt länge. Vi hade rätt. Några månader senare var han igång igen. Vi ringde vår mamma och berättade och bad henne hämta oss. Det gick inte för även hon var full. Skolan eller någon annan i byn gjorde inget trots att dom måste ha vetat. Jag har på senare år ringt till stadsarkivet för att se om det var någon som anmält att vi for illa men det fanns inget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *