Sweet dreams.


Oss på Bangtao Beach idag.

Phuket, resorten, kl. 03.00, natt mot torsdag.

Shit, jag råkade precis titta på klockan… MÅSTE gå och lägga mig… 😉

Så jag ger er dagens också hoppar jag i duschen för jag kan inte lägga mig utan att kroppen har fått "after sun" + att det är så skönt att ha tvättat håret i lugn och ro så slipper lilla darlingen stå och titta på när jag gör det imorgon. Det gäller att planera sin tid som mama 🙂

Och på tal om det : Alla ni ensamna mammor där ute! Var inte rädda för att boka en resa och åka iväg själva med era barn. Det finns alltid en hjälpande hand då man behöver det (som tex när man ska lyfta väskor av bagagebandet…) och det kryllar av trevliga människor där ute som du snabbt lär känna!  Och om du dessutom bokar boende på "Sunwing" så kommer du att få massor av skön & lyxig "egentid" eftersom det är massor med aktiviteter för barnen hela tiden.


Det var lyxigt att slippa trängas runt poolen för det är betydligt fler gäster i högsäsong…

Här kommer dagens:

"Ferien (semestern) er den korte tiden mellom planene og minnene."
/hittade citatet i en "Kamille".

Så – låt inte alla "hinder" begränsa dig (det är lätt att man ser det jobbiga med att resa ensam med barn) , se i stället möjligheterna och börja planer din drömresa….! och ett tips är att skaffa en söt spargris som motiverar till sparande så kanske det blir nästa sommar om det inte blir den här…  Tiden går ju ändå så fort ! 🙂

Själv ska jag strax hoppa i säng och drömma om våra härliga dagar vi har haft! Jag är så glad över att vi reste och ja, jag fick hjälp att bära bagaget för annars hade vi fått stanna hemma 😉 hihi 🙂

God natt & sov gott så "ses" vi i morgon!

Kram! ♥

P.S och för er som inte vet: jag & Johanna lever med Johannas pappa / min sambo, men han är hemma i Norge och jobbar några veckor .

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Sweet dreams.”

 1. Hej! Vilka härliga dagar ni har haft, mysigt! Här hemma är allt som vanligt igen, men det gör inget för vädret är helt otroligt fint just nu. Idag har vi haft sommar i Göteborg, syrenerna blommar och folk sitter överallt i stan och solar, äter glass och bara njuter! Tur att man har liite brun färg kvar på kroppen nu när kjolarna tas fram! 🙂

 2. Sanna says:

  Mysig att bara vara "tjejerna" och att det blev en sån lyckad "mini-semester" för er två, förstår att ni längtar efter mannen det gjorde jag med efter 5dgr i Athen(fast även vi hade det kanon)

  Ta hand om er!!!

 3. Miss Fjompa says:

  Shit vad härligt! :O Avundsjuk till MAX 🙂

 4. jenny says:

  härligt det ser ut!

 5. Sa lustigt, har laser jag troget din blogg (kommenterar aldrig / skams pa mig) och sa skriver du om ensamma mammor o resa. Sa har ar jag. Snart en vecka i Thailand, Phuket med en liten 8 manaders (idag!) och det gar STRALANDE! Sa jag haller med, det ar bara att boka allihopa!

  (Sen ska jag ju villigt erkanna att maken kommer om 1-2 dagar for att stanna resten av vara totalt 3 veckor i Thailand.)

  Jattemysig blogg, gor mig alltid sa glad att lasa nagon som ar sa positiv till allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *