Sweet dreams!

Allmänt

Sunwing Resort Bangtao 10 maj.

Jag har så mycket pics att visa er från Thailand att det nog kommer att se ut som att vi är kvar där här på bloggen i minst 1 vecka framöver.  På så sätt känns övergången från livet där nere till livet hemma liiite lättare 😉

J sov gott i bäddsoffan i vår Royal Family Suite.

Nattlinne Lilleba och hårspänne Prinsessefin. (foto: Jonas).

Nej, mina vänner. Nu är kl.04 Thai-tid så inte konstigt att jag är trött…zzz… Dags att gå till sängen också håller tummarna för att inte lilla J väcker mig mitt i natten och är klarvaken men efter lek på dagis + playdate så borde hon sova till typ 6-7… I hope! 😉

Sweet Dreams Sweeties!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Sweet dreams!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *