Sweet dreams!

Stockholm – Oslo runt kl.22.30 torsdag kväll. Det var SÅ vackert utanför flygplansfönstret…! molnen ser ut som mjuk bomull…

Vilken chockartad eftermiddag & kväll det har varit. Tänk så fort en vanlig dag kan förändras… Det påminner oss om att vi ska ta vara på våra nära och kära och att varje dag är en gåva!  Nu slår jag av nyhets sändningarna och kryper ner i sängen också kryssar jag fingrarna för att Johanna får sova gott i natt. Hon har haft 1000 frågor om det som har hänt idag och även om vi har försökt att spela spel etc för att flytta fokus så får ju de små med sig det mesta ändå… 

P.S TACK, igen, för alla omtänksamma kommentarer. Love you all!!!

Sweet dreams mina sweeties!  🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Sweet dreams!”

 1. Jag satt på jobbet då en kund kom och frågade mig om hon visste om vägarna var öppna till Oslo/och om jag visste vad som skett. Jisses vilken klump jag fick i magen.

  Men det som berör mig just nu är alla de 80 unga som mist livet och alla de saknade. Vem kan göra en sådan handling? Det kunde lika bra ha varit mig själv för några år sedan. Mina tankar går åt alla offer och anhöriga!

 2. Britt says:

  Kära A-S, det första jag tänkte på var givetvis dig, Johanna och JIG. Tack gode gud att det inte hände er något.
  MEN jag lider med familjerna som mist sina ungdomar. Fy att vi ska behöva ha det så här när vi nu är förskonade från krig. Kram Britt

 3. Patricia Göransson says:

  Alla mina tankar går till er i Norge idag. Ofattbart att det har skett. Ta hand om er!

  Stor klem
  Patricia

 4. kristina says:

  Mina tankar finns idag hos er i Norge.
  Min son och hans vänner är också välbehållna.
  Blev lättad då jag såg att ni mina bloggvänner också är välbehållna.
  Sorgen är stor idag ta hand om varandra

  Kram Kristina

 5. kristina says:

  Är i Vellinge önskade du nått från Unica.

  Kram Kristina

 6. Sussi says:

  Tänker på er alla som bor i Norge, en sån fruktansvärd tragedi. Idag kramar vi våra nära lite längre och hårdare och känner tacksamhet för att få vara tillsammans. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *