Godmorgon fredag!

Allmänt

Kommer ni ihåg att jag bloggade Kirsten Davis i en klänning från den kommande exclusive conscious collection hos H&M? Den 12:e april är det dags att vässa armbågarna och shoppa läckra “red-carpet-dresses”.

Godmorgon darlings!

Det blev indiskt (tikka masala) till middag hos oss igår och sen chillade jag innan jag kickade igång :  göra-fint-till-helgen-städning. Skit tråkigt. Men moroten var att jag kommer hem till ett fint hem som är klart för fredagsmys i kväll 🙂 Ska göra mig klar för en dag i butiken (har öppet kl.12-17) också tycker jag att vi kickar igång bästa fredagen med den HÄR bra låten. Music makes me happy ! 🙂

Önskar dig en FABULOUS fredag!!! 🙂

Puss & Kram!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon fredag!”

 1. Cecilie says:

  Så flink du er!
  Ha en riktig fin kveld videre.
  Sitter selv her og nyter alene-tid nå som begge jentene endelig er i seng:-)

  Klem
  Cecilie

 2. Jennifer says:

  Underbart med musik, det tycker jag också! Hoppas du får en alldeles fantastiskt bra fredag! Kram på dig!

 3. LIFE by TESS says:

  Happy Friday idag önskar jag dej!

 4. Kina says:

  Din blogg är min lilla egna oas, dit jag smiter när jag har lite egen tid över ….
  Drömmer sig bort bland fina kläder, tips mm mm ….
  Din glädje smittar av sig!
  Trevlig helg!
  //Kina

  • gizmolina says:

   Vilken underbar kommentar att få på morgon! Tusen miljoner tack! 🙂 Önskar dig den bästa helgen! Kram! 🙂

 5. Heja J says:

  Ohhhh vilka vackra klänningar! Längtar redan till den 12:e!!
  Säljs dessa på nätet eller utvalda butiker? Isåfall vilka butiker!

  Tack för en fin blogg som alltid gör en glad!

  /h

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fin feedback ! Nu blev jag glad ! 🙂 Kolleksjonen släpps i utvalda butiker + på internet. Önskar dig en underbar söndag ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *