SWEET DREAMS.

Allmänt

En discokula i taket står högst på J´s önskelista.  (bild lånad från pinterest).

Helgen börjar att gå mot sitt slut och jag njuter verkligen min söndag. Har på soft loungemusik i bakgrunden, bordet fullt av levande ljus och sitter och jobbar med Gucci vid min sida…  Men jag ska snart avsluta och krypa ner i sköna sängen som jag bäddat med rena fräscha sängkläder och det är ju bara det härligaste som finns. Att lägga sig i en nybäddad säng, gärna med fönstret på glänt så att det är svalt

Önskar dig en natt fylld av vackra drömmar!  🙂

GoDnAtTkRaM!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SWEET DREAMS.”

  1. Kristine says:

    Takk det samme til deg:)
    Rent sengetøyet det beste som fins 🙂
    Klem Kristine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *