SWEET DREAMS.

Snapshot av J´s säng innan hon gick och la sig i kväll. Örngott från H&M Home

Allstå exakt hur s.ö.t.t. är inte det här örngottet?  I loooove it! och jag tror nästan att jag måste komplettera med påslakan i samma serie…. Men Johanna var egentligen inte alls lika förtjust i detta som mig – “mamma, det känns lite barnsligt…”  –  var hennes spontana kommentar där i butiken men jag låtsades som att jag inte hörde det för jag vill verkligen hålla fast i allt detta sockersöta så länge det går 😉

Nu sover hjärtat som en prinsessa i sin nybäddade säng (finns det något skönare än att lägga sig i rena sängkläder? don´t think so) och själv gäspar jag snart käken ur led så börjar snart bli dags för mig också att dejta John Blund.

Sweet dreams my sweet sweeties!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *