SWEET DREAMS.

10170855_10152466994670796_8673649237922764418_n

Entrén till våra vänners vackra hus.

När jag hämtade hjärtat på AKS i eftermiddag så körde vi direkt hem till våra kära vänner som bjudit hem oss på juleverksted och det är verkligen en l.y.x. att bli bortbjuden på middag & mys mitt i veckan. Love it!  (och är absolut inte bortskämd med sånt).  Girlsen pysslade ihop super söta julgranskulor och vi mamas fick tid till härligt girltalk så ja, det var verkligen win / win.  Och sen, då vi kom hem, så tittade vi på Bonde söker fru men alltså varför tipsade inte produktionsteamet S om att sluta gå med bar överkropp? OK om man gör det ibland, en solig sommardag, men vid frukostbordet?!? Nej, det blir för tokigt!  i alla fall i min värld.

10382157_10152467020790796_8534246863462831425_n

Fin idé att änglaklistermärken (eller bokmärken) på drickflaskorna till barnen.

Nu ska jag ta och fixa på här för jag har nämligen fått en idé om en om-möblering….och när jag får en idé så brukar det inte ta länge till jag tar action… Fast jag måste nog vänta med att flytta möbler till i morgon, annars blir våra grannar tokiga 😉

P.S tusen miljoner t.a.c.k. för alla härliga kommentarer i mitt förra inlägg. Jag har läst varenda en och jag älskar det ni skriver! 

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SWEET DREAMS.”

 1. Titti says:

  Den där bara överkroppen har jag också stört mig på….t.o.m. i alperna verkade han ha glömt tröjan!….syntes på slutet inför nästa vecka.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ja, hjälp, det såg ut som att han t.o.m. kör släde i snön i bar överkropp. Hur p.i.n.s.a.m.t. som helst…! 😉 kan faktiskt inte förstå varför ingen sa till honom?!?

   Önskar dig en underbar 4:e december Titti! Kram!

 2. Solveig says:

  Jag reagerade oxå på S bara överkropp, speciellt vid matbordet. Det är dålig hänsyn. Ha en bra dag!! Kram

  • gizmolina says:

   Eller hur?! jag tycker att det är respektlöst mot tjejerna…! Nej, på med kläderna säger jag bara! 😉

   Happy 4:e december Solveig! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *